Una falsa alarma de fuita de gas obliga a evacuar durant una hora algunes escoles de Sabadell

Com a mínim l’alumnat dels centres Divina Pastora i Joaquim Blume han hagut d’abandonat les aules durant una hora mentre els Bombers revisaven una extensa àrea entre el Centre i l’Eixample
L’Escola Joaquim Blume, una de les que s’ha evacuat | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Una forta olor a gas que ha afectat aquest matí una extensa àrea entre els barris del Centre i de l’Eixample ha obligat a evacuar els alumnes d’almenys dues escoles: la Mare del Diví Pastor (Divina Pastora), a la Rambla; i el Joaquim Blume, a Sol i Padrís. Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, l’evacuació ha durat escassament una hora, de forma que pocs minuts després de dos quarts d’onze del matí tot l’alumnat ja havia retornat a l’aula i s’havien reprès les classes. En algun cas, a més, l’evacuació l’ha decidit el mateix centre docent, sense la intervenció dels Bombers, aplicant el protocol existent per a casos com aquests.

L’àrea afectada és molt extensa i l’olor era molt perceptible. Els Bombers han fet prospeccions a punts tant distants com la Rambla, el carrer Riego (a l’alçada de l’Agència Tributària), el carrer Ausiàs March o la plaça del Sumarí Nautilus, entre d’altres. En l’operatiu, que s’ha iniciat arran de diversos avisos, hi han participat quatre unitats d’aquest cos, amb el suport de la Policia Municipal i de la companyia subministradora de gas. D’altres escoles de la zona, com la Miquel Martí i Pol, han notat l’olor però han continuat les classes amb normalitat. En el cas de la Divina Pastora, els nois i noies s’han concentrat a la plaça de l’Imperial.

Després de la revisió sense resultats de diversos punts, l’incident s’ha tancat com a falsa alarma per bé que els Bombers mantindran una certa vigilància per tal de garantir la normalitat a la zona afectada.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...