Anuncia't al Petit Sabadell

Posat en contacte amb nosaltres per conèixer totes les possibi​tats publicitàries que t’ofereix el mitjà de comunicació de les famílies de Sabadell!

Escriu-nos a 

info@petitsabadell.cat

El Petit Sabadell és una plataforma de serveis adreçada a les famílies sabadellenques. Un mitjà de comunicació de segment per a les famílies amb fills i filles d’entre 0 i 12 anys, a les quals ofereix una agenda, notícies, articles d’experts i moltes altres coses, a més d’un Club que dóna accés a informació prèmium, sortejos, ofertes… En definitiva, tot el que cal per viure a Sabadell en família. 

El target del Petit Sabadell són, en primer terme, els pares i mares dels 32.000 nens i nenes d’entre 0 i 12 anys que viuen a Sabadell. Donada l’atracció que la programació familiar de la ciutat exerceix en d’altres municipis propers, la plataforma es dirigeix també, naturalment, als pares i mares dels nens d’aquestes poblacions.

El seu caràcter segmentat converteix el Petit Sabadell en una plataforma ideal per a totes aquelles empreses, comerços, productes i negocis que es dirigeixen a les famílies sabadellenques. Tant si es tracta dels infants com, naturalment, si el que es persegueix és arribar als seus pares i mares.

Per això, el el Petit Sabadell ofereix multitud de possibilitats publicitàries. Des dels anuncis digitals convencionals (publi display…) fins al màrqueting de continguts, mail màrketing, branded content….  

Amb el Petit Sabadell, la teva campanya farà diana si o si i, a més, amb una inversió molt competitiva!