Data del text: gener 2021.

INFORMACIÓ A l’USUARI

Essabedé Comunicació SCP, com a Responsable del Tractament, l’informa que, segons el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, (RGPD) i a la L.O. 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), tractarem la seva dades tal i com reflectim en la present Política de Privacitat.

En aquesta Política de Privacitat descrivim com recollim les seves dades personals i per a què els recollim, què en fem, amb qui les compartim, com les protegim i les seves opcions quant al tractament de les seves dades personals.

Aquesta Política s’aplica al tractament de les seves dades personals recollides per l’empresa per a la prestació dels seus serveis. Si accepta les mesures d’aquesta Política, accepta que tractem les seves dades personals com es defineix en aquesta Política.

CONTACTE

Denominació social: Essabedé Comunicació SCP
Nom comercial: Petit Sabadell
CIF: J66377144
Domicili: c. Canonhe Joncar 63, 08208 Sabadell
Adreça electrònica: info@essabede.cat

PRINCIPIS CLAU

Sempre hem estat compromesos amb prestar els nostres serveis amb el més alt grau de qualitat, la qual cosa inclou tractar les seves dades amb seguretat i transparència. Els nostres principis són:

RECOLLIDA I TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Les tipus de dades que es poden sol·licitar i tractar són:

També recollim de manera automàtica dades sobre la seva visita al nostre lloc web segons es descriu en la política de cookies.

Sempre que sol·licitem les seves Dades personals, l’informarem amb claredat de quines dades personals recollim i amb quina finalitat. En general, recollim i tractem les seves dades personals amb el propòsit de:

LEGITIMITAT

D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les seves dades personals podran tractar-se sempre que:

COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades poden ser comunicades a empreses relacionades amb Essabedé Comunicació. per a la prestació dels diversos serveis en qualitat d’Encarregats del Tractament. L’empresa no realitzarà cap cessió, excepte per obligació legal.

ELS SEUS DRETS

En relació amb la recollida i tractament de les seves dades personals, pot posar-se en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per a:

Pot exercir aquests drets enviant comunicació, motivada i acreditada, a info@essabede.cat

També té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control competent si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

INFORMACIÓ LEGAL

Els requisits d’aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta Política està subjecta a revisions periòdiques i l’empresa pot modificar-la en qualsevol moment. Quan això ocorri, li avisarem de qualsevol canvi i li demanarem que torni a llegir la versió més recent de la nostra Política i que confirmi la seva acceptació.