Torna l’Aplec de la Salut a Sabadell amb més de 50 activitats

Gairebé un miler d’alumnes de Primària es trobaran avui i demà a les cantates del Teatre La Faràndula
Els Bastoners de Sabadell. als voltants del Santuari de la Salut | © Petit Sabadell
Rubén Estévez
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Aplec de la Salut torna a Sabadell amb una cinquantena d’activitats, on cercaviles, concerts i corals es posaran al servei de la segona festa major de la ciutat. La proposta donarà el tret de sortida amb la 39a trobada de corals de La Clika i Som Així, al teatre La Faràndula. Aquestes cantates, conformades per gairebé un miler d’alumnes d’educació primària, s’estenen al llarg de tres passis, on aquest dijous actua La Clika. En la trobada, participaran els alumnes de 1r a 3r de Primària de les escoles Mare del Diví Pastor, Joan Maragall, Ribatallada, Can Deu i Jaume Viladoms (15 h), mentre que a les 18 h ho faran els centres de Concòrdia, Sant Nicolau, Claret i l’escola Miquel Martí i Pol.

Demà 5 de maig seran els torns de Som Així, on el primer grup es conformarà pels alumnes d’entre 4t i 6è de Primària de les escoles Teresa Claramunt i Sant Nicolau (17 h). A la segona funció (19 h) es doblaran els esforços amb quatre escoles més; la Joan Maragall, Joaquin Blume, Claret i l’Escola del Sol.

L’altre punt d’interès el trobem al Santuari de la Mare de Déu de la Salut, on hi haurà cercavila, misses, tallers infantils, fires i concerts de tota mena el dia 15 de maig. Al centre de la ciutat, diumenge destaquen activitats com el vintè concurs de colles sardanistes a la plaça de Sant Roc, així com el seguici de vigília de la Salut, que començarà al passeig de la Plaça Major, baixarà per la Rambla, farà cantonada pel carrer de Sant Pere i pujarà pels carrers de Joan Maragall, Sant Quirze i Gràcia, finalitzant a la plaça de Sant Roc.

Tambñe dilluns, la Unió Excursionista organitza la 38a pujada a la Salut, un recorregut de set quilòmetres a ritme suau fins al Santuari. Com a incentiu extra, hi haurà xocolatada i coca per als participants en la plaça de la Sardana, a més d’haver-hi servei gratuït a la línia L4 de la TUS per tornar a casa.

Les activitats més interessants de la jornada les trobareu a l’agenda del Petit Sabadell.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...