‘Pinocchio’ s’estrena amb 4.400 espectadors a La Faràndula

Les sis primeres funcions del nou musical de la Joventut de la Faràndula es salden amb una ocupació del 92 per cent
Una escena del muntatge | (c)Alba Garcia / Joventut de la Faràndula
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Un total de 4.400 persones han passat pel Teatre la Faràndula per veure Pinocchio, la nova producció de la Joventut de la Faràndula per aquesta temporada. Les sis primeres funcions de l’espectacle s’han saldat amb un 92 per cent d’ocupació, “cosa que representa un excel·lent debut i que demostra un cop més la capacitat de convocatòria que té l’entitat”, explica la presidenta de la Joventut de la Faràndula, Anna Vidal. Després d’aquestes primeres funcions, el muntatge emprendrà el cicle de totes les produccions de la Joventut de la Faràndula, és a dir, es reposarà el març de 2025 i obrirà la temporada 25/26 (novembre de 2025) per acomiadar-se del públic.

Amb guió original d’Òscar Rodríguez, Pinocchio parteix del text original de 1881 de Carlo Collodi i s’endinsa en les arrels d’aquest personatge,  un nen de fusta que vol veure món, saber qui és i sobretot, fer amics. D’aquesta forma viurà un munt de peripècies que el portaran a descobrir valors com l’amor, la diversitat i l’amistat.

La proposta incorpora una espectacular escenografia basada en la tècnica del vídeomapping aprofitant que la producció s’ha realitzat en el marc dels projectes de Sabadell 2024 Capital de la Cultura Catalana. L’artista digital Lluís Campmajó com a escenògraf juntament amb l’arquitecte Miquel Àngel Julià s’han encarregat de l’espai escènic.

El muntatge el protagonitza la jove actriu Arlet Torres com a Pinocchio, acompanyada de Sergi González (Beppe Grillo), Anna Carné (Fata) i Albert Mimó (Geppetto). La proposta compta amb música de Jordi Campoy i coreografies de Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots, i Genís Garcia. La direcció teatral la signen Llorenç Costa i David Galinsoga amb Jordi Garcia a la coordinació general.

Pinocchio, que s’ha representat del 18 al 26 de maig,  ha tancat la temporada del grup a l’escenari municipal sabadellenc. El curs ‘faranduler’, però, encara continuarà en les properes setmanes amb les mostres de final de curs de les seves escoles de formació: el Taller de Teatre Infantil, l’Aula Jove i el Taller de Teatre d’Adults.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...