El Parc Taulí incorpora un bressol de reanimació per mantenir el cordó umbilical intacte en els parts d’alt risc

La tècnica, que ja ha atès a una vintena de nounats, ha permès garantir l’arribada d’un bon flux sanguini als pulmons del nadó
El dispositiu té grns beneficis a nivell cerebral i també redueix l’anèmia | © Hospital Parc Taulí
RUBÉN ESTÉVEZ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Hospital Parc Taulí afegeix un nou avenç a les seves unitats de Neonatologia, Ginecologia i Obstetrícia. Després que el recent protocol per atendre els naixements complexos hagi complert el seu primer any de vida, ara es reforça la circulació maternofetal amb la incorporació d’un bressol de reanimació. D’aquesta manera, els professionals aconsegueixen estabilitzar els pacients prematurs un cop han nascut sense necessitat de pinçar tardanament el cordó umbilical després del part, tècnica que resulta molt beneficiosa per als nounats en termes científics, però molt perillós en els convalescents d’alt risc.

Aquest dispositiu, que ja ha atès a una vintena de nounats, ha millorat la seva estabilització, garantint l’arribada d’un bon flux sanguini als pulmons del nadó. De fet, s’ha traduït en grans beneficis a nivell cerebral i en una reducció de l’anèmia en aquesta mena de pacients, asseguren des de l’hospital sabadellenc.

El nou procediment d’actuació ha estat gràcies al treball conjunt i coordinat dels professionals del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, de la Unitat de Neonatologia i del Servei d’Anestesiologia de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...