La Joventut de la Faràndula reposa el musical ‘Aladí’

Un total de 2.200 persones han passat aquest cap de setmana passat per La Faràndula per veure ‘El Teatre dels Somnis’, l’espectacle commemoratiu dels 75 anys de l’entitat
Una escena d”El Teatre dels Somnis’ | (c) Alba Garcia
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El grup de teatre infantil sabadellenc Joventut de la Faràndula reposa a partir del proper cap de setmana al Teatre la Faràndula el musical Aladí, estrenat la temporada passada i del qual se’n faran sis funcions fins el 19 de març. L’entitat viu un mes de març d’especial intensitat que s’ha iniciat aquest cap de setmana amb tres exitoses funcions d’El Teatre dels Somnis, l’espectacle commemoratiu del seu 75è aniversari.

Un total de 2.200 persones van passar aquest dissabte i diumenge per La Faràndula per veure aquest muntatge creat i dirigit per Albert González i Arnau Solsona i pensat per reviure els principals personatges de les obres que els farandulers ham estrenat al llarg de la seva història i, en especial, dels últims 25 anys. L’espectacle ha mobilitzat 130 actors i actrius de totes les edats i una vintena de tècnics i ha inclòs 16 temes musicals, entre els quals dos composats expressament pel grup sabadellenc Flashy Ice Cream i pels terrassencs Doctor Prats. La darrera funció, diumenge a la tarda, va acabar amb el públic dempeus i un emotiu comiat per part de la companyia.

Àgrabah reobre

Aladí, per la seva banda, es va estrenar el maig passat també amb un gran èxit de públic: més de 5.200 persones van veure’l a La Faràndula. Ara, aquesta versió del conte més famós de Les mil i una nits torna a l’escenari del carrer República per representar-se els dissabtes 11 i 18 de març a la tarda (18.00) i els diumenges 12 i 19 de març en sessions de matí (12.00) i tarda (18.00).

Amb text de Míriam Vila i música d’Oriol Padrós, la proposta trasllada els espectadors al cor de la ciutat d’Àgrabah, on Aladí aconseguirà la llàntia meravellosa i alliberarà el geni que viu al seu interior i que, en agraïment, li concedirà tres desitjos. L’espectacle està protagonitzat, en el paper d’Aladí, per Eric Alés, conegut pels espectadors pel seu paper de Grau, un dels personatges de la sèrie Projecte Beta, del canal SX3; i per Cristina Fabero com a Jasmine; Llorenç Costa com a Geni; i David Medina com a Jafar, el malvat visir reial.

La producció destaca per una escenografia de gran envergadura, un vestuari amb més de 150 vestits i un repartiment amb més de 70 actors i actrius. Joan Bta. Torrella i Míriam Vila signen la direcció mentre que les coreografies són de Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots, i la direcció vocal, de Roger Pérez.

La temporada de la Joventut de la Faràndula acabarà, del 20 al 28 de maig, amb l’estrena d’Alexandra la Pirata, una nova producció amb text i música de Keco Pujol, direcció Jèssica Martín i Keco Pujol i coreografies de Montse Argemí

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...