El Circ Raluy Legacy passa les vacances de Setmana Santa a Sabadell

La ‘troupe’ s’instal·la a l’Eix Macià amb ‘In art we trust’, l’espectacle “més sorprenent i arriscat” que ha estrenat fins ara
Els artistes del Circ Raluy Legacy | (c) Circ Raluy Legacy
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El Circ Raluy Legacy torna a Sabadell. Després de dos anys d’absència, la troupe s’instal·larà a l’Eix Macià del 30 de març al 9 d’abril amb In art we trust, un nou espectacle que els seus responsables presenten com la seva producció “més sorprenent i arriscada fins avui”. “És un xou fascinant amb reconeguts artistes internacionals i una singular producció que desplega l’art i el savoir faire de la família Raluy amb un objectiu clar: viure, sentir i compartir aquest art tan singular que és el circ” afegeixen.

La proposta es representarà en 16 ocasions a la ciutat, on s’estarà aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa. Els dies entre setmana se’n farà una única funció de tarda, mentre que els dissabtes i diumenges se’n faran dos passis. Els dies i horaris els podeu consultar a l’agenda del Petit Sabadell, des d’on també podeu accedir a la web de venda d’entrades. L’espectacle arriba a la ciutat després de nou mesos de gira i havent aconseguir ja 135.000 espectadors.

In art we trust ens transporta a la més pura essència del circ, quan la sorpresa i l’emoció fascinaven al públic, deixant-se impressionar per l’espectacle. Amb aquesta producció hem volgut retre homenatge a l’art amb el que vivim i confiem, des de fa més de cent anys, les sis generacions de la família.” comenta Louisa Raluy, codirectora del circ. “No és només un espectacle de circ, combina moltes tècniques en les quals es troben diferents mons i disciplines. Ens hi hem deixat la pell i el cor per fer que cada número sigui una obra d’art per si mateix.  Hem reunit el millor equip per oferir el millor circ” afegeix Kerry Raluy, germana de la Louisa i codirectora del circ.

La nova producció compta, per exemple, amb Els Triplets, tres artistes que desafien el trapezi amb audàcia i humor; o amb la màgia de Rodrigo Tolzen. Suspesa només pel seu cabell, Eva Swartse es balanceja mentre s’eleva per sobre de la pista. També hi participa Sian, una singular artista que sorprèn amb una mostra de malabars amb els peus; i Dimitri, que condueix al públic a través de l’espectacle amb la seva peculiar manera. Naturalment, també hi ha pallassos de la mà de Bigotis i Pietro, mentre que el duo Valencia presenta un número de molt risc; la roda de la mort gira a una velocitat d’infart, moguda únicament pels dos artistes que l’equilibren i controlen en una demostració d’acrobàcia.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...