Andi Down Sabadell inaugura el nou local d’inserció laboral Xic x Xics

La botiga de roba i joguines de segona mà està situada al carrer Sant Cugat, al Centre
Façana de la botiga Xic x Xics | Petit Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’entitat Andi Sabadell ha inaugurat el nou local del projecte Xic x Xics al carrer Sant Cugat, al Centre. Aquest nou espai està adreçat a la venta de roba i joguines de segona mà per a infants de fins a 6 anys. Xic x Xics va engegar fa més d’una dècada i està dedicat a la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional. Els participants reciclen productes d’infants i després els posen a la venda. D’aquesta manera, adquireixen habilitats d’atenció al públic, gestió econòmica i comercials.

Darrerament, el punt solidari s’havia instal·lat al carrer Alemanya, i el taller estava ubicat a la seu del carrer República. Ara, el nou local compta amb més de 200 metres quadrats d’espai, distribuïts en una gran sala i en un gran magatzem. Per primer cop, el taller i el punt de venda estaran unificats en un mateix lloc: “Aquest és un pas molt gran per donar visibilitat a l’entitat” ha afirmat, contenta, la presidenta d’Andi Down, Dolors Pallàs. L’alcaldessa Marta Farrés ha lloat la iniciativa i des de l”administració local seguiran “buscant recursos per a continuar donant suport a projecte d’inclusió”.

Els 14 treballadors tindran el suport de dues educadores socials i estaran dividits en dos grups i cada dia, dos participants dels projectes atendran al públic i posaran al dia el punt solidari.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...