‘Aladí’ torna a batre rècords a La Faràndula: 4.400 espectadors més

El musical de la Joventut de la Faràndula, que s’ha representat 12 vegades, suma ja 9.600 persones i un índex d’ocupació superior al 82 per cent
Al muntatge hi participen una setantena d’actors i actrius de totes les edats | (c) Pere Miralles / Joventut de la Faràndula
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Un total de 4.400 persones han passat aquests dos últims caps de setmana pel Teatre la Faràndula de Sabadell per veure el musical Aladí, la producció que el grup teatral infantil Joventut de la Faràndula va estrenar la temporada passada i que s’ha reposat en sis ocasions més entre l’11 i el 19 de març. D’aquesta forma la producció ha revalidat l’èxit que va aconseguir la temporada passada amb motiu de la seva estrena, quan la van veure 5.200 persones i va penjar el cartell d’«Exhaurides les localitats» en tres de les sis ocasions en què es va representar.

Amb les sis noves funcions realitzades, Aladí ja s’ha representat en dotze ocasions i, globalment, ha aconseguit 9.600 espectadors, amb un índex d’ocupació del 82,2 per cent. La producció tornarà a escena encara un cop més. Serà la propera tardor —entre els mesos d’octubre i novembre— quan se’n faran les sis últimes representacions a La Faràndula de Sabadell.

Amb text de Míriam Vila i música d’Oriol Padrós, la proposta trasllada els espectadors al cor de la ciutat d’Àgrabah, on Aladí aconseguirà la llàntia meravellosa i alliberarà el geni que viu al seu interior i que, en agraïment, li concedirà tres desitjos. L’espectacle està protagonitzat, en el paper d’Aladí, per Eric Alés, conegut pels espectadors per interpretar un dels protagonistes de la sèrie Projecte Beta, del canal SX3; i per Cristina Fabero com a Jasmine; Llorenç Costa com a Geni; i David Medina com a Jafar, el malvat visir reial. En la funció del 19 de març al matí, el paper protagonista el va interpretar l’actor Sergi González.

La producció destaca per una escenografia de gran envergadura, un vestuari amb més de 150 vestits i un repartiment amb més de 70 actors i actrius. Joan Bta. Torrella i Míriam Vila signen la direcció mentre que les coreografies són de Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots, i la direcció vocal, de Roger Pérez. La temporada de la Joventut de la Faràndula acabarà, del 20 al 28 de maig, amb l’estrena d’Alexandra la Pirata, una nova producció amb text i música de Keco Pujol, direcció Jèssica Martín i Keco Pujol i coreografies de Montse Argemí.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...