ENS AGRADA

Neix ‘Bricoteca’, un centre de bricolatge i manualitats per a petits i grans a Sabadell

Fins al 17 de setembre, l’establiment. situat al carrer Tres Creus, fa portes obertes amb una hora de taller gratis amb reserva prèvia per a infants i adults.
PETIT SABADELL
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El dilluns 5 de setembre s’inaugura la primera Bricoteca de Sabadell després del seu creixent èxit a la ciutat de Barcelona, on hi obriran dos centres més. Bricoteca vol inspirar a petits i grans a crear amb les seves pròpies mans projectes de bricolatge i manualitats guiats per professionals amb una àmplia experiència. Fins al 17 de setembre, l’establiment. situat al carrer Tres Creus, 89E, celebrarà jornada de portes obertes amb una hora de taller disponible amb reserva prèvia per a infants i adults.

Bricoteca té l’objectiu de millorar la capacitat creativa de petits i grans a través de tallers i projectes didàctics que estimulin el pensament crític com a via per a la resolució de problemes. Els itineraris de creació estan dissenyats a partir de necessitats i inquietuds reals de l’alumnat. D’aquesta manera, les activitats estan destinades a diferents públics amb diverses franges horàries tan els dies feiners com els caps de setmana.

Activitat extraescolar

Els infants de 5 a 12 anys poden assistir a Bricoteca com a activitat extraescolar. Mitjançant projectes de fusteria, cartró i paper olettering, no només treballaran la creativitat, sinó també la forma de relacionar-se en equip, la tolerància i l’autonomia. Tindran l’opció d’assistir una hora (17.30 a 18.30) o una hora i mitja (17.00 a 18.30) per setmana. Els dilluns i dimecres seran per als Makers de 8 a 12 anys i els dimarts i dijous per als Mini Makers, de 5 a 7 anys. Les extraescolars de Bricoteca parteixen d’un mètode que podeu conèixer en aquest vídeo:


Teniu més informació sobre les extraescolars de la Bricoteca en aquest enllaç.

Campus infantils

A més, Bricoteca també organitza campus infantils tres cop l’any: per Setmana Santa, durant l’estiu i per Nadal, en horari de matí (09.00 a 13.00) i tarda (16.00 a 19.00). Per celebrar aniversaris, ofereix festes infantils amb activitats de dues hores en les quals els assistents creen un projecte conjunt i se l’emporten a casa. Bricoteca disposa de zona de menjador, però no proporcionarà el càtering. L’aforament és de 10 nens i nens per cada festa. Les festes també es poden celebrar per a adults amb diferents formats que s’adapten segons les seves peticions.

Oferta per a adults i empreses

Per a adults, Bricoteca disposa de cursos trimestrals d’assistència d’un cop per setmana durant una hora i mitja. Les temàtiques per a escollir son fusteria, bricolatge, restauració i decoració i creativitat plàstica. Durant el cap de setmana, hi haurà tallers de manualitats i bricolatge de dues hores amb projectes per endur-se a casa.

Bricoteca també tindrà un espai per als grups d’empresa. Mitjançant un formulari, podran escollir quin tipus d’activitat amb duració de dues hores volen realitzar per tal de disposar d’un pressupost. A més, els professionals de Bricoteca també es poden traslladar a l’oficina per realitzar-les allà mateix.

Les notícies més vistes

Altres notícies que et poden interessar...