NADAL A SABADELL

Tot allò que has de saber de la nova edició de ‘Somriu al Nadal’

L’espectacle nadalenc que relleva el Calendari d’Advent a la plaça Doctor Robert torna amb nous personatges i un nou repte que els infants de Sabadell hauran d’ajudar a superar
MARC SABATER
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El Llaminer, el Cuiner, la Ballarina, la Fada i tots els personatges del Calendari d’Advent ja han obert totes les finestres i això vol dir no només que el dia de Nadal ha arribat sinó també que s’acosta una nova edició de Somriu al Nadal, l’espectacle que a partir del dia 27 de desembre es podrà veure en diverses sessions diàries a la plaça del Doctor Robert. Serà la quarta edició d’aquesta iniciativa, estrenada el 2021 i que ha anat incorporant nous personatges, noves cançons i noves trames. Aquest any no serà una excepció. Aquí teniu la resposta a totes les preguntes de Somriu al Nadal 2024/2025:

Aquest any, Somriu al Nadal planteja un nou repte als infants sabadellencs, un repte molt centrat en el Calendari d’Advent i, més en concret, en les relacions entre els seus habitants. Es veu que, després de quatre anys, ja es coneixen molt. Massa, es podria dir. I les coses no han millorat després que s’hi hagi quedat a viure la Bruixa del Carbó, un personatge estrenat l’any passat. Tot plegat ha arribat a un punt que, si no es soluciona, posarà en perill el mateix Calendari. La clau la tindran els nens i nenes de Sabadell i l’energia positiva que tenen aquests dies de Nadal.

L’espectacle incorpora tres nous personatges, entre els quals el Llaminer i la Bruixa del Carbó quan eren petits. I també el Professor Borinot, un especialista que arribarà al Calendari per intentar solucionar les coses. Continuen, com no, el Llaminer, la Fada de l’Hivern, la Ballarina, el Cuiner, el Soldadet Trencanous, el Ren Rudolph i la Bruixa del Carbó. Personatges que encarnen actors i actrius sabadellencs com David Medina, Cristina Barbero, Núria Frutos, Sergi González, ja veterans. Aquest any debuten Biel Camarassa, Xavi Salavert, Manel Dalmases, Gerard Casas i Laia Brugarolas.

Sí. Hi ha tres nous temes, composats per Xasqui Ten, i que s’afegiran als ja clàssics, arxiconeguts i enganxadissos com l’indispensable Somriu al Nadal o l’entranyable Carta als Reis. Les tres noves cançons s’afegiran a la llista de Somriu al Nadal a Spotify, la banda sonora habitual —més enllà del Nadal— a llars i cotxes sabadellencs, com ho demostren els més de 7.000 oients que té mensualment i l’elevat nombre de reproduccions que acumula.

Segons Spotify, el ‘hit’ és La cançó del Llaminer, amb més de 140.000 reproduccions, seguida de Somriu al Nadal, amb gairebé 65.000 reproduccions i M’agrada tant, amb més de 25.000 reproduccions.

Ara bé, cal tenir en compte que no totes les sessions expliquen la mateixa història, així que si voleu veure tot l’espectacle hi haureu d’anar en diverses ocasions. La darrera sessió de cada dia serà especial perquè s’hi desllorigarà part de la intriga de l’argument. I no us podeu perdre sessions especials com les del dia dels Sants Innocents (28 de desembre) o Cap d’Any (31 de desembre). Haurem d’esperar a l’espectacle final (4 de gener a la tarda) per saber com acaba tot plegat.

Si. Somriu al Nadal està, aquest any més que mai, pensat per a què tothom en pugui gaudir. A la plaça del Doctor Robert s’hi reserva un espai per a persones amb mobilitat reduïda o amb targeta acreditativa de discapacitat.

A més, una de les sessions diàries de l’espectacle tindrà traducció a la llengua de signes catalana. Es tracta d’aquestes sessions:

  • 27/12/24: 18.30
  • 28/12/24: 11.45
  • 29/12/24: 12.30
  • 30/12/24: 17.45
  • 31/12/24: 18.30
  • 01/01/25: 17.45
  • 02/01/25: 11.00
  • 03/01/25: 11.45
  • 04/01/25: 17.45

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...