Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Més sessions Més sessions: Visita el Museu de la Vida al Camp

Visita el Museu de la Vida al Camp

Diumenge 30 juny - 12.30 - 14.30

Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Preu: 3,00€ | Menors de 6 anys gratuït

El món rural tradicional, tal com havia perviscut fins a l’inici del segle XX, ha desaparegut. Els canvis socials i tecnològics ens han portat una agricultura tecnificada i han fet que la nostra societat s’allunyi del món rural. Al Museu de la Vida al Camp i la Masia de Can Deu Us proposa un retrobament amb el món rural tot visitant la masia tradicional: les habitacions, els estris de la vida quotidiana i les eines del treball al camp.

El Museu, situat a l’Espai Natura Sabadell, a la Masia de Can Deu, permet recrear la vida quotidiana a la masia, a través de les estances (cuina, sala i dormitoris) moblades amb estris quotidians i les feines que es feien al camp i esdevé una atractiva mostra didàctica del món rural tradicional. Les eines estan exposades a les sales dela planta baixa, agrupades pels conreus del blat, la vinya i l’olivera i acompanyades de filmacions, fotografies i textos, amb un tercer espai separat que se centra en les activitats forestals i estris relacionats amb el transport.

El Museu es pot visitar cada diumenge al matí (de 12.30 a 14.30). A les 12.30 es fa una visita comentada amb un recorregut pel Museu.

Mostra els detalls

Data:
Diumenge 30 juny
Hora:
12.30 - 14.30
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Fundació 1859 Caixa Sabadell
Telèfon
93 725 95 22 (ext. 1)
Correu electrònic
fundacio@fundaciosabadell.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell
c. de la Prada s/n
Sabadell, 08207
+ Mapa de Google
Telèfon
93 725 95 22 (ext. 3)
Visualitza el lloc web de Recinte