Carregant Esdeveniments
Més sessions Més sessions: Visita el Museu de la Vida al Camp

Visita el Museu de la Vida al Camp

Diumenge 6 octubre - 12.30 - 14.30

Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Preu: 3,00€ | Menors de 6 anys gratuït

El món rural tradicional, tal com havia perviscut fins a l’inici del segle XX, ha desaparegut. Els canvis socials i tecnològics ens han portat una agricultura tecnificada i han fet que la nostra societat s’allunyi del món rural. Al Museu de la Vida al Camp i la Masia de Can Deu Us proposa un retrobament amb el món rural tot visitant la masia tradicional: les habitacions, els estris de la vida quotidiana i les eines del treball al camp.

El Museu, situat a l’Espai Natura Sabadell, a la Masia de Can Deu, permet recrear la vida quotidiana a la masia, a través de les estances (cuina, sala i dormitoris) moblades amb estris quotidians i les feines que es feien al camp i esdevé una atractiva mostra didàctica del món rural tradicional. Les eines estan exposades a les sales dela planta baixa, agrupades pels conreus del blat, la vinya i l’olivera i acompanyades de filmacions, fotografies i textos, amb un tercer espai separat que se centra en les activitats forestals i estris relacionats amb el transport.

El Museu es pot visitar cada diumenge al matí (de 12.30 a 14.30). A les 12.30 es fa una visita comentada amb un recorregut pel Museu.

Mostra els detalls

Data:
Diumenge 6 octubre
Hora:
12.30 - 14.30
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell
c. de la Prada s/n
Sabadell, 08207
+ Mapa de Google
Telèfon
93 725 95 22 (ext. 3)
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Fundació 1859 Caixa Sabadell
Telèfon
93 725 95 22 (ext. 1)
Correu electrònic
fundacio@fundaciosabadell.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador