Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Més sessions Més sessions: ‘Cop de Rock’ al Teatre Sant Vicenç

Representació de ‘Cop de Rock’

Diumenge 25 febrer - 18.00

Teatre Sant Vicenç

Preu: 12€

El Teatre Sant Vicenç acull la versió creualtenca de Cop de Rock, un musical estrenat al seu dia per Dagoll Dagom en coproducció amb els sabadellencs Ten Produccions i Ritme Dansa. Es tracta d’un espectacle basat en alguns del temes més inoblidables de l’anomenat rock català, que es podrà veure a l’escenari de la Creu Alta del 24 de febrer al 14 d’abril, els dissabtes a la nit (21.30) i els diumenges a la tarda (18.00).

Cop de Rock és la història d’un grup de joves de la Costa Brava que tenen una banda anomenada, precisament Cop de Rock. En una de les actuacions, coneixen un grup de noies de les Terres de l’Ebre que han anat a l’Empordà a celebrar el comiat de soltera d’una d’elles. A partir d’aquesta trobada es desencadenen un seguit de situacions d’amor, desamor, èxits i fracassos darrera de les quals s’entrevei una reflexió sobre les segones oportunitats que ens dona la vida. Tot plegat, amanit amb multitut de temes popularíssims de Sopa de Cabra, Brams, Els Pets, Gossos, Sau, Ja t’ho Diré, Lax’n’Busto, Bars i Glaucs, entre d’altres.

El muntatge compta amb la col·laboració de Ritme Dansa i l’escola de música Praeludium. L’han dirigit Jordi Brunet (direcció general), Cristina Allande (coreografies), Mario Bernaus (musica) i Nara Ayguadé (cant).

Mostra els detalls

Data:
Diumenge 25 febrer
Hora:
18.00
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Sant Vicenç
c. Montllor i Pujal 103
Sabadell, 08208
+ Mapa de Google
Telèfon
93 717 94 01
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Centre P. Sant Vicenç
Telèfon
93 717 94 01
Correu electrònic
correu.santvicenc@gmail.com
Visualitza el lloc web de Organitzador