Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

‘Pinocchio’, de la Joventut de la Faràndula

Dissabte 25 maig - 18.00

Teatre La Faràndula

Preu: De 12 a 15€

L’estrena de la temporada de la Joventut de la Faràndula és Pinocchio, un nou musical amb text d’Òscar Rodríguez i música de Jordi Campoy, que parteix del conte original escrit per Carlo Collodi el 1881 i el transforma en un gran espectacle que té, en l’escenografia, un dels seus reclams. L’espai escènic del nou muntatge faranduler es basa en la tècnica del videomapping, és a dir, les projeccions de grans dimensions que permeten que l’escena es transformi constantment durant la representació. Les han dissenyat l’artista visual sabadellenc Lluis Campmajó i l’arquitecte Miquel Àngel Julià.

La nova proposta de la Joventut de la Faràndula segueix les emocionants aventures de Pinocchio, un titella que anhela descobrir món i viure com un infant. A mesura que viu noves peripècies, el públic serà testimoni de la seva recerca d’identitat i l’aprenentatge de valors essencials com l’amistat, l’empatia i la diversitat.  A través d’aquesta fàbula, la Joventut de la Faràndula no només vol captivar l’audiència sinó també transmetre valors importants sobre l’amistat, l’empatia i la riquesa de la diversitat, de manera entretinguda i inspiradora.

El muntatge el protagonitza la jove actriu Arlet Torres com a Pinocchio, acompanyada de Sergi González (Beppe Grillo), Anna Carné (Fata) i Albert Mimó (Geppetto). La proposta compta amb música de Jordi Campoy i coreografies de Montse Argemí, de l’escola de dansa Bots, i Genís Garcia. La direcció teatral la signen Llorenç Costa i David Galinsoga amb Jordi Garcia a la coordinació general.

Pinocchio es podrà veure al Teatre la Faràndula del 18 al 26 de maig els dissabtes a la tarda (18.00) i els diumenges en sessions de matí i tarda (12.00 i 18.00).

Mostra els detalls

Data:
Dissabte 25 maig
Hora:
18.00
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre La Faràndula
c. de la República 33
Sabadell, 08202
+ Mapa de Google
Telèfon
93 745 75 60
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Joventut de la Faràndula
Telèfon
93 725 23 94
Correu electrònic
secretaria@joventutdelafarandula.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador