Carregant Esdeveniments

‘La Blancaneus i els set nans’

Dissabte 16 novembre - 18.00

Més sessions Més sessions (Veure'ls tot)

Teatre La Faràndula

Preu: De 12 a 15€

El grup de teatre infantil sabadellenc Joventut de la Faràndula torna a escena amb La Blancaneus i el set nans, l’espectacle que reviu el que ja es va representar amb gran èxit fa 10 anys i s’ha recuperat en diferents ocasions des de llavors. La Blancaneus i els set nans actualitza el conte clàssic dels germans Grimm, el converteix en un musical i, tot i que respecta la història clàssica, la presenta sense els estereotips habituals. Per a aquesta nova tanda de funcions s’ha ampliat el repartiment, amb nous animalons del bosc.

La proposta, dirigida per Albert González, la coprotagonitzen Maria del Valle i Cristina Fabero, alternant-se en el paper de la Blancaneus, acompanyades de Marcel Castillejo (príncep) i Jéssica Martín, la malvada Reina. Els personatges més simpàtics del muntatge, els set nans, estan interpretats per Arnau Solsona, Bermat Torruella, Ferran Vidal, Llorenç Costa, Oriol Berch, Pol Berch i Pol Moix. Les coreografies les signa Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots; i la música és de Keco Pujol.

⚠️ El muntatge es representarà en sis ocasions, del 9 al 17 de novembre de 2024. Consulta els horaris a l’agenda del Petit Sabadell

Mostra els detalls

Data:
Dissabte 16 novembre
Hora:
18.00
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre La Faràndula
c. de la República 33
Sabadell, 08202
+ Mapa de Google
Telèfon
93 745 75 60
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Joventut de la Faràndula
Telèfon
93 725 23 94
Correu electrònic
secretaria@joventutdelafarandula.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador