Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Exposició ‘Amics per sempre’, d’Sniqus

Divendres 23 agost - 17.00 - 20.00

Museu d’Art de Sabadell – Casa Turull

Preu: Activitat gratuïta

Darrere del nom artístic d’Sniqus hi ha el pintor búlgar resident a Sabadell, Nico Atanasov, del qual aquesta exposició, pensada per a tots els públics, presenta la seva obra més recent, pensada especialment per al Museu d’Art de Sabadell. ​A través d’un viatge nostàlgic als seus dies d’infantesa a la granja dels seus avis, on els animals eren els seus millors amics, l’artista ret homenatge als seus altres amics: els artistes dels llibres que va conèixer de petit. Amics per sempre, doncs, és un emotiu recordatori de la innocència i la inspiració que han marcat l’artista en el seu camí fins avui.

Sniqus decideix començar a formar part del món de l’art l’any 2003. Per al seu procés de creació, arriba un moment que tot es converteix en una vibració de colors i formes intuïtives que conviden a treure les teves pròpies conclusions més enllà del títol o de les pròpies formes. No tot el que es veu significa el mateix per a tothom. L’artista mostra una realitat o irrealitat que és molt teva que depèn de tu mateix si tu també la faràs teva. Els seus punts, ratlles, cercles, laberints amagats s’uneixen per mostrar-te sentiments, escenes de la vida i més enllà, passions, fracassos i alegries, personatges motivacionals. Formes que demostren les virtuts i defectes d’aquesta experiència màgica-tràgica anomenada vida. En molts dels seus quadres tenen un doble sentit que et fan replantejar-te tota la perspectiva.

L’exposició es pot veure al Museu d’Art de Sabadell fins el 31 d’agost. Durant el mes d’agost, el Museu obre els dijous, divendres i dissabtes a la tarda (17.00-20.00) i els diumenges al matí (11.00-14.00.

Mostra els detalls

Data:
Divendres 23 agost
Hora:
17.00 - 20.00
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Museu d’Art de Sabadell – Casa Turull
c. Doctor Puig 16
Sabadell, 08202
+ Mapa de Google
Telèfon
93 725 71 44
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Ajuntament de Sabadell
Telèfon
93 745 31 10 / 010
Visualitza el lloc web de Organitzador