Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Més sessions Més sessions: Escape Room: Missió Planeta

Escape room ‘Missió Planeta’

Diumenge 25 febrer - 10.00 - 12.30

Aula de l’Aigua

Preu: Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Missió planeta és una original proposta d’Aigües Sabadell pretén que, a través del joc, els participants descobreixin els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’objectiu d’aquests principis, reals i establerts per Nacions Unides, és complir-los per a l’any 2030.

Som a l’any 2.160 i la Terra i els seus habitants es troben en una situació d’emergència climàtica. Els efectes del canvi climàtic, provocats per l’acció humana, són cada vegada més evidents i és insostenible continuar vivint al planeta a causa de la radiació i contaminació extrema. Els científics calculen que en pocs mesos s’acabaran sense existències de menjar i oxigen per respirar. La Terra s’està morint i ja és massa tard per salvar la humanitat. O no?

Un grup de científics ha estat treballant a l’ombra durant dècades en la què és l’última esperança per salvar el planeta i evitar l’extinció total. La Missió Planeta, el projecte secret més ambiciós dels últims temps, han descobert que l’any 2015 l’ONU va crear 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (Els ODS), unes fites que ajuden a eradicar la pobresa, lluiten contra les desigualtats i les injustícies i poden posar fre al canvi climàtic. Però els ODS estan oblidats i desapareguts des de fa temps. Gràcies a les últimes investigacions s’han pogut localitzar en un laboratori lunar. Els ODS estan encriptats a la lluna i es necessita un equip de persones que puguin superar el repte i portar-los a la terra per salvar el planeta.

Una sessió de Missió planeta dura 60 minuts i es fa en grups de 10 persones com a màxim. Els menors d’edat han de participar sempre acompanyats d’adults. De l’escape room se’n fan tres sessions cada matí: a les 10.00, les 11.15 i les 12.30

Mostra els detalls

Data:
Diumenge 25 febrer
Hora:
10.00 - 12.30
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Aula de l’Aigua
c. Concepció 14
Sabadell, 08202
+ Mapa de Google