Carregant Esdeveniments
Més sessions Més sessions: ‘Els músics de Bremen’

‘Els músics de Bremen’

Diumenge 3 novembre - 11.30

Teatre Sant Vicenç

Preu: 10,00€

El Teatre Sant Vicenç estrena un nou musical per a totes les edats, Els músics de Bremen, en una versió que uneix realitat i ficció a càrrec d’una companyia formada per un grup de
joves que ha aportat el seu talent per crear una obra vibrant i plena d’energia amb música de creació pròpia.  Quatre cosins es reuneixen amb la seva àvia per descobrir un conte que es convertirà en una aventura inoblidable. Submergits en la història dels famosos músics de Bremen,  es transformaran màgicament en els personatges de l’ase, el gos, el gat i el gall. Aquests animals, abandonats pels seus amos, emprenen un viatge ple de perills i emocions cap a Bremen amb l’esperança de formar una banda musical. Al llarg del seu camí, descobriran que el veritable èxit es troba en l’amistat, la unió i l’empatia, redescobrint allò que havien perdut tant els animals com els mateixos infants. Una història fascinant que uneix realitat i fantasia, amb la música i la família com a protagonistes.

El muntatge es representarà, en diferents horaris, cada cap de setmana fins el 17 de novembre. Consulteu els horaris concrets a l’agenda del Petit Sabadell.

Mostra els detalls

Data:
Diumenge 3 novembre
Hora:
11.30
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Sant Vicenç
c. Montllor i Pujal 103
Sabadell, 08208
+ Mapa de Google
Telèfon
93 717 94 01
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Centre P. Sant Vicenç
Telèfon
93 717 94 01
Correu electrònic
correu.santvicenc@gmail.com
Visualitza el lloc web de Organitzador