La Festa BBVA de la Tardor arribarà a la seva desena edició el 27 d’octubre

Contes, tallers, animació, jocs i visites a la granja, principals atractius d’una iniciativa que l’any passat va reunir 3.000 persones a l’Espai Natura Sabadell
La Castanyera, un personatge indispensable de la Festa | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La Festa BBVA de la Tardor arribarà al seu desè aniversari el diumenge 27 d’octubre al matí (de 10.00 a 14.00). La iniciativa, organitzada per la Fundació 1859 amb el suport de BBVA omplirà l’Espai Natura Sabadell, és a dir la Masia de Can Deu, d’activitats relacionades amb la tardor i dirigides a totes les edats, amb una especial incidència en el públic familiar. L’any passat, la Festa BBVA de Tardor va atreure prop de 3.000 persones. Per participar-hi, cal comprar entrades que ja estan en venda a un preu de 4 euros per persona (gratis pels menors de 2 anys).

Entre d’altres activitats hi haurà visites al Museu de la Vida al Camp i als animals de la granja, sessions de contes amb la Castanyera (la rondallaire sabadellenca Susagna Navó i degustació de castanyes inclosa), tallers infantils i una zona de jocs autònoms d’enginy titulada Gargot d’imaginació, de la companyia Guixot de 8. Com ja és una tradició, l’artista Judit Comas transformarà una carbassa en una escultura. Com a fi de festa hi haurà un espectacle d’animació a càrrec del grup Els Escarabats.

Igualment, es podrà visitar una mostra d’entitats de Sabadell amb cinc associacions participants que aprofitaran la Festa per donar a conèixer la seva activitat i preparar tastets gastronòmics. Per a degustar-los cal haver reservat prèviament els tiquets degustació juntament amb l’entrada (existències limitades a 500 packs de 5 tiquets, un per cada entitat).

Amb motiu de la Festa BBVA de la Tardor 2024 s’inaugurarà una nova exposició temporal a la Masia de Can Deu. Es tracta de Marques de ramats d’Enric Pla Montferrer, que es podrà visitar dins l’horari del Museu de la Vida al Camp els diumenges 3, 10, 17 i 24 de novembre de 2024.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...