Més de 300 persones es concentren a les portes de l’Andreu Castells per demanar la dimissió de l’equip directiu

Les famílies es refermen en la seva petició; volen ‘per escrit’ que les directives no tornin a la seva escola i convoquen per dilluns vinent una segona protesta davant l’Ajuntament
Famílies, alumnes i veïns, reivindicant els seus drets com a part de la comunitat educativa, a les portes del centre | © R.E. / Petit Sabadell
RUBÉN ESTÉVEZ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Rere les baixes, respostes. És el que han demanat les famílies de l’Andreu Castells en la concentració d’aquest divendres després que, dimarts passat, l’equip directiu s’agafés la baixa en bloc “per l’assetjament públic i mediàtic liderat per l’Associació de Famílies d’Infants” d’aquesta escola pública de Can Rull, tal com va anunciar en un comunicat la mateixa directora, Raquel Pérez.

Tot i criticar la tasca dels periodistes, Pérez s’ha entrevistat al diari EL PAÍS, on ha lamentat el que considera un moviment d'”unes quantes famílies” que, segons ella, han tirat “per terra la implicació i esforç d’aquest equip”. Les declaracions han encès els ànims a Via Alexandra, on l'”unes quantes” s’ha materialitzat en uns 300 assistents a dos quarts de cinc de la tarda.

L’estada, pacífica però a toc de xiulet, samarretes de ‘Direcció, Dimissió’ i diverses pancartes, ha estat “tot un éxit” per l’AFI, qui també ha aprofitat per mantenir les seves demandes davant els mitjans de comunicació.

D’altra banda, les famílies han sentit de primera mà els propers passos que prendrà l’AFI, convocant una nova concentració a la plaça Sant Roc pel dilluns vinent a les cinc de la tarda, coincidint en dia i hora amb el proper Ple Municipal. A més, el 2 de febrer es preveu una manifestació “que tallarà carrers” pels voltants de l’escola, accions que mantindran fins que se’ls confirmi “per escrit” que la direcció no tornarà.

El Departament d’Educació ja ha confeccionat un nou equip interí pel centre, format per professors de la mateixa escola, que ja s’ha posat a treballar al capdavant del projecte pedagògic i organitzatiu del centre, segons fonts de la conselleria. L’agilitat dels Serveis Territorials en la decisió, però, no ha fet enrere a les famílies que tenien previst convocar-se als voltants de l’escola, en ser informades que Educació “no garantirà” que l’antiga directiva pugui tornar quan finalitzin les baixes prescrites, segons l’AFI.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...