Publicitat

‘Dinosaurs Tour’ torna a omplir Fira Sabadell de dinosaures aquest cap de setmana

L’exposició mostra una trentena de reproduccions a mida real i, en alguns casos, amb moviment gràcies a l’animatrònica
L’estrella de la mostra és el tiranosaure rex | Cedida
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La que està considerada com la més gran exposició itinerant de dinosaures animatrònics torna a Sabadell. Dinousaurs Tour es podrà veure a Fira Sabadell el proper cap de setmana, dissabte i diumenge tot el dia. Es la tercera vegada que aquesta mostra visita la ciutat i sempre ha aconseguit un considerable èxit a l’equipament de la Gran Via.

Dinousaurs Tour mostra una trentena de reproduccions de dinosaure a mida real, algunes de les quals són animatròniques, és a dir, que simulen amb moviment l’aspecte i el comportament dels dinosaures. “Els visitants poden veure dinosaures que es mouen i fins i tot respiren“, explica Norman Tesser, comissari de l’exposició. “Els més petits de casa es queden sorpresos. Els moviments són tan realistes que alguns nens i nenes creuen que són de debò”, afegeix.

L’exposició mostra triceratops, tiranosaures, protoceratops, parasaurolofus, estegosaures, espinosaures, diplodocus i el famós tiranosaure rex a mida real, entre d’altres. A més de les peces, es realitzen projeccions didàctiques sobre la vida de la fauna prehistòrica i “hi haurà sorpreses”, expliquen els organitzadors.

L’exhibició, que recrea escenogràficament els hàbitats dels dinosaures, es completa amb plafons informatius i descriptius amb detalls científics sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils. Dinosaurs Tour s’ha presentat ja a una desena de països europeus com Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d’altres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...