Publicitat

ENS AGRADA!

Cool Inquiet, un espai creatiu per a totes les edats al centre de Sabadell

Hi trobareu classes regulars, tallers i activitats puntuals per a totes les edats relacionades amb la pintura, el brodat i els ‘doodles’
Cool Inquiet, espai creatiu al Centre de Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Cool Inquiet es un espai creatiu situat al carrer Sant Cugat 86, al centre de Sabadell, que us ofereix tallers i cursos per impulsar la creativitat dels alumnes a través de l’art, en qualsevol de les seves disciplines. Les activitats estan destinades a diferents públics, de nens a adults, en diverses franges horàries tant els dies feiners com els dissabtes.

Cool Inquiet fa moltes activitats, tant els entre setmana com els caps de setmana. Els dies feiners, s’imparteixen cursos regulars. Es tracta de sessions de continuïtat en les quals els participants poden millorar la seva tècnica. Gràcies a un tracte personalitzat, cada alumne avança al seu propi ritme.

Què hi podeu trobar?

  • Classes presencials de pintura per a adults, joves i nens on treballem totes les tècniques (pintura a l’oli, acrílic, aquarel·la, pastel, collage…). Hi aprendreu a observar per saber veure, per descobrir volums i formes. Dibuixar ens permet entendre i aprofundir en el coneixement del nostre entorn. Aquests són els horaris d’aquesta activitat:
    • Matí, d’11.00 a 13.00 per a adults
    • Tarda de 17.00 a 19.00 per a nens/es
    • Tarda de 19.00 a 21.00 per a joves i adults
  • Classes presencials de brodat per a adults i joves (els dimecres, de 12.00 a 13.30): El brodat contemporani està més a prop de les disciplines artístiques que de les ‘labors’ tradicionals.
  • Classes presencials de doodles per a adults i joves (els dimarts de 17.00 a 18.30): El brodat contemporani està més a prop de les disciplines artístiques que de les labors tradicionals.

Un casal d’estiu ple de creativitat!

Per a les properes vacances escolars, Cool Inquiet us proposa un casal d’estiu titulat Viu la creativitat en el qual, de la mà de la Irene Zurita, treballareu l’estiu amb dibuix, manualitats, contes, titelles i jocs, entre moltes d’altres coses. Els casal es portarà a terme del 23 de juny al 28 de juliol, de 09.00 a 13.00 i hi haurà una extensió, de l’1 al 4 de setembre, amb el mateix horari.

El casal està obert a tots els infants de 6 a 12 anys i us ofereix una gran versatilitat: podeu anar-hi, per setmanes o fins i tot per dies individuals, amb una tarifa que va dels 30 als 80 euros. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 617 743 794 o passar, directament, pel Cool Inquiet (c. Sant Cugat 86).

Tot plegat ho aprendreu i practicareu de la mà de les nostres expertes. Voleu saber qui són?

La Irene Zurita imparteix  classes regulars de pintura i dibuix. Està especialitzada en dibuix, oli i aquarel·la, amb una àmplia experiència en la docència. “El dibuix és una eina d’expressió magnífica, però molt sovint, entre adults, ha estat mancada d’aprenentatge. És l’eterna desconeguda que s’ha deixat per impossible o ha quedat bloquejada”, explica. La seva implicació educativa com a professora d´art ha de permetre l’aprenentatge cap a l´infant, no únicament com a objecte de coneixement tècnic, cultural, estètic o històric, sinó també com una praxi, com un procés holístic d’experiències d’aprenentatge vivencial i gratificant que, des de l’aula, pugui vincular-se cap als usos socials. La pràctica de les arts ha de promoure la reflexió, la  conscienciació i l’ús de l’art, amb la seva diversitat de llenguatges.

Cool Inquiet
c. Sant Cugat 86
Telèfon 627 42 57 13
info@coolinquiet.es
https://coolinquiet.es

L’Elvira Cañero és escenògrafa de professió i facilitadora del procés creatiu. Imparteix classes de brodat creatiu i de dibuix de doodles i patrons geomètrics.

Pel que fa al brodat creatiu, les classes s’enfoquen com un laboratori per experimentar amb diferents materials i punts, combinant textures i colors, dotant als alumnes de les eines necessàries per descobrir el seu propi estil creatiu.

A les sessions de doodles, dibuixareu doodles i patrons geomètrics. El doodle és un dibuix imperfecte, i per això és la millor manera de vèncer els bloquejos creatius que hi ha a l’hora de dibuixar. No hi ha exigències i les pressions desapareixen. És una eina perfecta per guanyar autoestima i confiança.

I els caps de setmana?

Dissabtes al matí (de 10.00 a 13.00), Coolinquiet us reserva una àmplia oferta de tallers familiars  pensats per compartir temps de qualitat entre pares i fills mentre realitzeu una activitat creativa junts.

Els divendres i dissabtes també es programen tallers monogràfics de tècniques diverses de dues o tres hores amb projectes que comencen i acaben per endur-se a casa.

Un d’aquests tallers, destinat al púbic adult, es titula Art&Wine i hi viureu una experiència nova: aprendreu a fer la teva vostra creació artística mentre degusteu una copa de vi i gaudiu de bona música. Podreu desconnectar de la rutina, gaudir i expressar-vos mentre creeu. Cool Inquiet us ofereix l’opció de pintura els dissabtes (de 18.00 a 21.00) i la de dibuix de doodles els divendres (de 18.00 a 21.00).

Deixa volar la teva imaginació, reserva, i vine a Cool Inquiet ja sigui sol, amb amics, amb la teva parella, o amb qui vulguis! Tu portes la diversió i nosaltres posem les copes, els llenços, les pintures i els pinzells per pintar. Crea la teva pròpia obra mestra i emporta-te-la a casa!

Festes d’aniversari

També us oferim festes infantils súper originals i diferents, amb activitats de dues hores en les quals els assistents creen un projecte conjunt i se l’emporten a casa.  L’aforament és de 9 nens per festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...