Publicitat

VIDEO: Així viuen el confinament els protagonistes d”Aladí’, el proper muntatge de la Joventut de la Faràndula

REDACCIÓ | La Joventut de la Faràndula havia d’estrenar aquest passat cap de setmana el seu nou muntatge. Es tracta d’Aladí, un nou musical de producció pròpia basat en un dels contes de Les mil i una nits. La situació provocada pel covid-19 i el tancament dels teatres han obligat a la formació a donar per acabat el curs i, en conseqüència, posposar l’estrena fins a la propera temporada. Els farandulers, però, s’ho han agafat amb filosofia.

Coincidint amb el moment en què s’havia d’estrenar l’espectacle, dissabte passat a les sis de la tarda, van estrenar un vídeo amb molt d’humor protagonitzat pels principals personatges del muntatge i els problemes que tenen degut a la situació actual. Al vídeo, Aladí no s’aclareix amb les fases del desconfinament, Jasmine s’enyora tancada al palau del visir, Jafar busca treure partit de la situació i el geni de la llàntia meravellosa confessa que està molt acostumat a això d’estar tancat sense poder sortir:

https://youtu.be/7JsomyUQGfY

Aladí s’estrenarà, doncs, la propera temporada per bé que encara cal concretar-ne les dates perquè tampoc se sap com i en quines condicions es reobriran els teatres de Sabadell.

Amb un guió escrit per Míriam Vila, que també dirigeix l’espectacle juntament amb Joan Bta. Torrella, la proposta comptarà amb música d’Oriol Padrós i coreografies de Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots. El repartiment és molt extens: una setantena de persones encapçalades per Èric Alés com a Aladí, Paula del Río com a Jasmine, Llorenç Costa com a geni i Quim Carné com a Jafar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...