Publicitat

El Vet Aquí Sabadell tanca la seva edició 2023 amb uns 2.500 participants

‘Vet Aquí la festa’ va centrar totes les mirades al festival de contes
Petits i grans fent manualitats a la Plaça del Dr. Robert | © Caravàs
Rubén Estévez
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La vuitena edició del Vet Aquí Sabadell (VAS), el Festival de Contes de la ciutat, s’ha tancat amb una participació d’unes 2.500 persones en la vintena d’activitats programades entre el dijous 11 i el dilluns 15 de maig. Es tracta d’un rècord en la iniciativa de l’Associació Caravàs, després que aquest any es traslladessin les dates del Festival per fer-lo coincidir amb el cap de la setmana de l’Aplec de la Salut, amb l’objectiu de sumar sinèrgies amb aquesta celebració.

Novetats com el ‘Vet Aquí la Festa’ o ‘Vet Aquí al bus’, activitat que explicava petits contes als usuaris de la TUS que es desplacessin al santuari, han resultat un èxit rotund. Unes 2.000 persones van passar diumenge 14 al matí per la plaça Doctor Robert per participar en les diferents propostes incloses en aquesta festa al voltant de la narració oral, com els Contes Quadrats i els tallers de LabCreatiu, l’espai de lectura, la fira d’il·lustradors i editorials de proximitat o la zona de nadons de l’Espai Criança i Salut. Tot plegat va acabar amb un final de festa musical de la mà de Carles Belda.

“Estem molt contentes de com va funcionar el Vet Aquí la Festa. És un acte de gran format que encara no ens havíem atrevit a fer i que sembla que està cridat a mantenir-se com un element central del programa del VAS”,

Susagna Navó, presidenta de l’Associació Caravàs

Altres de les xifres que ha deixat el Vet Aquí es el fet que les quatre sessions de contes per a nadons incloses al programa van exhaurir entrades en només un dia, a més de mantenir-se en bones xifres d’assistència les sessions de contes de dissabte al matí a les biblioteques municipals de Sabadell.

Els organitzadors avaluaran en els propers dies com seguir fent créixer el Festival d’una forma sostenible, però creuen haver demostrat que el fet de coincidir els actes amb l’Aplec de la Salut ha sigut tot un encert, malgrat fos una decisió aparentment arriscada quan la van posar sobre la taula.

“El cap de setmana de l’Aplec es considerava un mal moment perquè molta gent marxa, però com vam dir al primer dia, Sabadell té més de 200.000 habitants i això fa que sigui una gran ciutat amb tot tipus d’opcions.”

Susagna Navó, presidenta de l’Associació Caravàs

El VAS 2023 també ha inclòs dues sessions de contes concorregudes als dos establiments que la cadena Bon Preu Esclat té a Sabadell, una marató de Contes en set minuts a La Llar del Llibre i dues sessions de contes per a adults, que també van omplir aforament a l’espai FOC Ventura i el Librerío de la Plata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...