Publicitat

NADAL A SABADELL

Tot a punt pel Calendari d’Advent de Sabadell, amb més música i moltes sorpreses

La gran afluència que registra aquesta activitat, protagonitzada pel Llaminer, obligarà a desviar els busos urbans cada tarda, de l’1 al 24 de desembre
El calendari s’ha instal·ñat novament a la façana posterior de l’Ajuntament | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El Llaminer ja ho té tot a punt per començar a obrir el Calendari d’Advent gegant de Sabadell, instal·lat a la façana posterior de l’Ajuntament, és a dir, a la plaça Doctor Robert. A partir de demà i fins el 24 de desembre cada tarda (18.30) aquest personatge convertit en un emblema de les Festes a la ciutat, obrirà una finestra del Calendari en un petit espectacle que, aquest any, incorporarà més música i alguna que altra sorpresa.

Una de les principals novetats d’aquest any es deu a l’èxit que el Calendari va tenir l’any passat, quan va arribar a reunir centenars de persones cada dia que en alguna ocasió van arribar a complicar el pas dels busos urbans per l’eix central. Amb la lliçó apresa, aquest any es desviarà el transport públic cada dia de 18.15 a 19.15, de forma que quedarà anul·lada la parada de la plaça del Doctor Robert. No es descarta, a més, que aquest horari es pugui ampliar si l’afluència d’espectadors ho fa necessari.

L’espectacle diari també serà lleugerament diferent al de l’any passat. D’entrada, començarà amb un nou tema musical, La cançó del Llaminer, després de la qual el protagonista del Calendari presentarà, cada dia, un dels personatges que hi viuen. A més, alguns dies hi haurà sorpreses que els organitzadors no volen desvelar. Tot plegat acabarà amb la cançó Somriu al Nadal i amb una altra novetat: el Llaminer obrirà les portes de casa seva per tal de fer-s’hi fotos amb els assistents, una costum que l’any passat va néixer espontàniament i que aquest any s’articularà amb un photocall construït expressament per a l’ocasió

El Calendari serà el pròleg de Somriu al Nadal, l’espectacle que es podrà veure a la plaça de Sant Roc del 27 de desembre al 4 de gener en horari de matí i tarda. La proposta, se la qual se’n faran una seixantena de passis, incorporarà també nous personatges i noves situacions. Com ja es va fer l’any passat, cada passi serà diferent de forma que no sigui repetitiu per al públic que hi assisteixi en diverses ocasions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...