Publicitat

NADAL 2021

‘Somriu al Nadal’, un espectacle per preparar l’arribada dels Reis a Sabadell

Els personatges del Calendari d’Advent protagonitzen aquesta proposta, que es podrà veure del 27 de desembre al 4 de gener a la plaça Doctor Robert
El Llaminer, l’estrella del Calendari d’Advent, serà també el mestre de cerimònies de ‘Somriu al Nadal’ | (c) Petit Sabadell
MARC SABATER
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Després d’uns anys en què l’arribada dels Ses Majestats els Reis d’Orient s’ha vinculat, d’una manera una mica forçada, al passat tèxtil de la ciutat, Sabadell estrena aquest any un nou relat per preparar la vinguda de Melcior, Gaspar i Baltasar la tarda del 5 de gener. Es tracta de Somriu al Nadal, un espectacle que es podrà veure cada dia, del 27 de desembre al 4 de gener, a la façana posterior de l’Ajuntament i que dóna continuïtat al Calendari d’Advent, un autèntic fenomen nadalenc que s’ha convertit aquest últim mes en una cita indispensable, cada tarda, per a moltes famílies.

Somriu al Nadal és una espectacle creat especialment per a l’ocasió i cent per cent sabadellenc que parteix d’un conte de David Medina, director del muntatge (a més d’intèrpret del Llaminer). Amb guió de Míriam Vila, la proposta pren com a protagonista una petita estrella que ha caigut del cel.

Durant la seva estada a la terra, valorarà tots aquells petits detalls de la vida que des del cel mai havia apreciat abans. I sobre tot, ajudarà a tothom a somriure al Nadal amb l’ajuda de personatges sortits del calendari d’advent com el propi Llaminer, el Soldadet Trencanous, la Ballarina, el Cuiner o la Fada de l’Hivern. A més, amb l’ajuda dels espectadors, caldrà tornar l’estel al cel per tal que pugui guiar Ses Majestats fins a la ciutat.

Dies i hores

La proposta s’estrenarà amb tots els personatges el dia 27 a la tarda (18.30 i 19.15). A partir del dia 28 es representarà tres cops al matí (11.00, 11.45, i 12.30) i tres cops a la tarda (17.45, 18.30 i 19.15). El muntatge, en totes les seves sessions, partirà de la mateixa història però les accions, personatges i números musicals aniran canviant. Per tant, serà una proposta que, en realitat, inclourà més de 40 números diferents i per veure’ls tot caldrà assistir-hi en diferents ocasions. El dissabte 1 de gener no hi haurà funcions i el 4 de gener (18.30 i 19.15) es farà la cloenda, altre cop amb tots els personatges.

Un dels plats forts de l’espectacle és Somriu al Nadal, una cançó composada per Xasqui Ten i que ja s’ha pogut sentir cada tarda al Calendari d’Advent de la ciutat. Ten ha composat tota la banda sonora de l’espectacle, que inclou nou números musicals. La proposta compta amb coreografies d’Hèctor Puigdomènech, vestuari d’Alexandra Alcañiz i direcció artística de Joan Bta. Torrella.

El protagonitzen David Medina (el Llaminer), Berta Brasó (Estel), Sergi González (Soldadet), Núria Frutos (Ballarina), Marcel Castillejo (Cuiner), Cristina Barbero (Fada) i els i les alumnes de l’Escola KMY Studio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...