Publicitat

S’estableix un servei regular de visites turístiques i rutes guiades per Sabadell

REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa un servei de visites i rutes guiades turístiques dels llocs més emblemàtics de Sabadell per a donar a conèixer el patrimoni de la ciutat. Començarà el 23 d’octubre i s’allargarà fins al 12 de desembre amb possibilitat de pròrroga i serà durant els caps de setmana

El regidor de Junts per Sabadell Lluís Matas ha destacat l’objectiu de promocionar els comerços locals: “Es destaquen determinats recorreguts de manera que es dinamitzi els comerços per on passen aquestes rutes turístiques. 

Les propostes tenen tres modalitats. D’una banda, s’ofereixen visites turístiques guiades amb un guia i rutes guiades per dos recorreguts emblemàtics sabadellencs. Tant a les visites com a les rutes hi ha el Campanar de Sant Fèlix, la Casa Duran i el Vapor Buxeda Vell, la Torre de l’Aigua, Sant Pau de Riu-sec i el pou de Glaç de Sant Oleguer o el Cementiri de Sant Nicolau. La mida dels grups serà de 30 participants màxim i es realitzarà una visita turística guiada per hora.

A més, també hi haurà la modalitat de visites teatralitzades en la qual els guies representen personatges i situacions ambientades en l’època que correspon als espais patrimonials explicats. Aquestes visites teatralitzades tindran lloc al Vapor Buxeda Vell (amb la representació Tot fumeja) i a la Torre de l’Aigua.

Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia al Museu d’Història de Sabadell via telèfon al 937278555.

El calendari previst de les rutes i visites és el següent:

OCTUBRE

  • 23 d’octubre: visites turístiques guiades, d’11 a 13 h, al Campanar de Sant Fèlix, la Casa Duran i el Vapor Buxeda Vell.
  • 24 d’octubre: visites turístiques guiades, d’11 a 13 h, a la Torre de l’Aigua, Sant Pau de Riu-sec i el pou de Glaç de Sant Oleguer.
  • 30 d’octubre: itinerari turístic guiat al Cementiri de Sant Nicolau
  • 31 d’octubre: visita teatralitzada al Vapor Buxeda Vell: Tot fumeja.

NOVEMBRE

  • 13 de novembre: visites turístiques guiades, d’11 a 13 h, al Campanar de Sant Fèlix, la Casa Duran i el Vapor Buxeda Vell.
  • 14 de novembre: visites turístiques guiades, d’11 a 13 h, a la Torre de l’Aigua, Sant Pau de Riu-sec i el pou de Glaç de Sant Oleguer.
  • 27 de novembre: itinerari turístic guiat Històries del carrer
  • 28 de novembre: visita teatralitzada La Torre de l’Aigua.

DESEMBRE

  • 11 de desembre: visites turístiques guiades, d’11 a 13 h, al Campanar de Sant Fèlix, la Casa Duran i el Vapor Buxeda Vell
  • 12 de desembre: visites turístiques guiades, d’11 a 13 h, a la Torre de l’Aigua, Sant Pau de Riu-sec i el pou de Glaç de Sant Oleguer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...