Publicitat

L’Ajuntament torna a activar un servei de canguratge durant les vacances escolars de Setmana Santa

S’oferirà del 3 al 6 d’abril, en horari de matí, als centres cívics de Ca n’Oriac, la Creu Alta i Torre-romeu
Un dels espais de canguratge habilitats durant les festes de Nadal | (c) Ajuntament de Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Amb ,’objectiu d‘afavorir la conciliació familiar durant les vacances escolars de Setmana Santa, que comencen el proper divendres, l’Ajuntament de Sabadell tornarà a activar un servei d’acollida gratuït i adreçat a infants de 3 a 12 anys. Aquest servei estarà disponible des del dilluns 3 al dijous 6 d’abril, tots dos inclosos, en horari de matí (de 8.30 a 14.00) al centres cívics de Ca n’Oriac, la Creu Alta-Cal Balsach i Torre-romeu. Els infants s’hi podran apuntar per dies o per tota la setmana. Els participants estaran a càrrec de professionals del lleure i podran gaudir d’una programació d’activitats diverses i adaptades a totes les franges d’edat, que inclouran tallers, contes i jocs, entre d’altres.

Les inscripcions ja es poden realitzar des de la web de l’Ajuntament de Sabadell. Es mantindran obertes fins al dijous 30 de març. Es recomana fer reserva prèvia de plaça, tot i que si queden vacants es podrà fer ús del servei amb la inscripció presencial al mateix moment.

La mesura, que ja s’ha aplicat en d’altres ocasions, com per exemple durant les vacances de Nadal, està finançada pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, mitjançant el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és promoure accions que facilitin la conciliació de les famílies amb infants, crear llocs de feina en aquest sector i reconèixer la cura no formal.

“Davant l’èxit dels espais de canguratge que vam posar a disposició de la ciutadania en el període no lectiu per les festes de Nadal, seguim apostant per continuar donant aquest servei en el període no lectiu de Setmana Santa. És molt important que des de l’Ajuntament fem polítiques que ajudin a les famílies a la conciliació de la vida laboral i familiar”, valora la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...