Publicitat

Sabadell tindrà una plaça dedicada a la Infància per homenatjar la seva contribució a la ciutat

La plaça de la Infància es vol emplaçar a l’illa que configuren els carrers de Brutau, Güell i Ferrer, Salvany i Fra Luis de León, a l’Eixample
El plenari del Consell d’Infants i Adolescents es va celebrar a la plaça de Les Termes | (c) Ajuntament de Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Sabadell dedicarà una plaça a la Infància com a homenatge a totes les aportacions que els infants han fet per millorar el conjunt de la ciutat. El Consell d’Infants i Adolescents va solicitar-ho en un manifest l’any passat i ara l’Ajuntament ha decidit que el nomenclàtor local farà cas d’aquesta petició. La plaça de la Infància es construirà aprofitant el projecte de millora del solar de les naus de l’antic Vapor de Cal Borni Duch, a l’illa que configuren els carrers de Brutau, Güell i Ferrer, Salvany i Fra Luis de León, al barri de l’Eixample. La meitat d’aquest espai estarà dedicat a la plaça i a l’altra, un supermercat.

La notícia es va donar a conèixer ahir aprofitant la celebració d’un nou plenari del Consell d’Infants, en el qual els membres d’aquest organisme van presentar el treball de concepció d’aquest nou espai públic que han realitzat aquest curs. En aquest sentit, es van mostrar les propostes de disseny així com el mobiliari urbà que s’hi hauria de col·locar . Aquestes idees es traslladaran al servei municipal d’Urbanisme per estudiar-ne la viabilitat.

Més vinculació amb la ciutat

El Plenari va constatar, també, que aquest curs que acaba el Consell d’Infants ha incrementat la seva presència i vinculació amb diferents actes de ciutat. El Consell va prendre part, per exemple, en els actes de commemoració del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust i en els actes de celebració del 25è aniversari dels vincles de Sabadell amb Sarajevo. A més, els seus membres han participat també en l’elaboració de propostes culturals per la programació de Sabadell Capital Cultural 2024.

El Consell també ha confeccionat un rap i videoclip inclusius que reivindiquen els valors de la diversitat. Amb el títol Cadascú és com és vol posar el focus en l’origen, les creences, l’orientació sexual i la cultura com a un valor afegit de la societat, trencant tòpics i estigmes. El projecte ha comptat amb el suport de la Plataforma per la Llengua i amb la col·laboració de Nel·lo C (Oriol Carcolse), compositor i productor sabadellenc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...