Publicitat

Sabadell celebrarà la festa de Sant Antoni Abat però sense la Passada

Les colles organitzadores i l’Ajuntament pacten una versió reduïda de la celebració, que només mantindrà la benedicció d’animals el matí del 17 de gener
La Passada del 2020, celebrada just un mes abans del confinament | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Sabadell celebrarà el proper dilluns 17 de gener la festivitat de Sant Antoni Abat però en un format molt reduït perquè no inclourà la tradicional Passada que la tarda d’aquesta diada recorria l’eix central de la ciutat. L’Ajuntament i les colles organitzadores —la Joventut de Sant Antoni Abat ‘Colla nova’ i la Germandat de Sant Antoni Abat ‘Colla Vella’— han decidit suspendre-la degut a la situació sanitària actual. Serà el segon any que la ciutat no celebra una de les convocatòries més tradicionals del calendari de l’hivern.

La ‘Colla Vella’ ho ha notificat a través de les xarxes socials en un missatge en el qual afirma que la decisió s’ha pres “amb molta pena” perquè “ara toca ser prudents”. L’entitat emplaça els seus seguidors a l’any que ve, quan espera celebrar la festa “amb normalitat”.

D’aquesta forma, i a nivell públic, la festa de Sant Antoni Abat del 2022 quedarà reduïda a l’acte de benedicció d’animals que es fa tradicionalment a la plaça Taulí (10.00). Les dues colles, a més, mantindran el tradicional esmorzar que fan a casa dels respectius abanderats abans de dirigir-se a l’acte de benedicció. En qualsevol cas, tots els actes seguiran els protocols de seguretat i les normes establertes pel Procicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...