Publicitat

Sabadell ja té el seu propi Calendari d’Advent gegant

El soldadet d”El Trencanous’, primer protagonista del petit espectacle que hi haurà cada dia, fins el 24 de desembre, a la plaça Doctor Robert
MARC SABATER
marcsabater@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Moltes famílies mantenen viva, a casa, la tradició del Calendari d’Advent i, a partir d’avui, comptaran els dies que falten per Nadal obrint, cada dia, una de les sorpreses que conté. A més, però, aquest any Sabadell també té un calendari d’advent per a tota la ciutat. És gegant. naturalment, i està instal·lat a la façana posterior de l’Ajuntament, és a dir, a la plaça Doctor Robert. Aquest vespre s’ha descobert la història corresponent al dia 1 de desembre i, a partir d’ara i fins el 24, cada tarda (18.30) s’hi podrà veure un petit espectacle per descobrir qui o què s’amaga darrera de cada dia.

El protagonista de la inauguració del calendari —a la qual han assistit l’alcaldessa Marta Farrés i membres de diferents grups municipals de l’Ajuntament— ha estat el soldadet de fusta d’El Trencanous, el tradicional ballet nadalenc de Txaikovski indispensable als països del centre i el nord d’Europa i cada cop més present al Nadal mediterrani. El descobriment diari del Calendari d’Advent de Sabadell conduirà a l’espectacle Somriu al Nadal, que es podrà veure a la plaça Dr. Robert cada dia, en diferents passis, a partir del 27 de desembre.

Tant el calendari com l’espectacle són produccions cent per cent locals. El text, en dos casos, és de Míriam Vila, la música és obra de Xasqui Ten, la producció tècnics pertany a Albert Criado i la concepció global és feina de Joan Bta. Torrella. El petit espectacle de cada dia està protagonitzat per l’actor, també sabadellenc, David Medina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...