Publicitat

NADAL 2021

Sabadell ja ‘Somriu al Nadal!’

Estrena massiva de l’espectacle nadalenc de la plaça Doctor Robert, que es podrà veure diverses vegades cada dia fins el 4 de gener
L’escena final del muntatge | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Centenars de persones s’han reunit aquesta tarda a la plaça del Doctor Robert per veure l’estrena de Somriu al Nadal!, l’espectacle que fins el 4 de gener servirà per celebrar el Nadal i, sobretot, per preparar l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, el dia 5 a la tarda en una Cavalcada que, de moment, es manté. La proposta, basada en un conte de David Medina, amb guió de Míriam Vila, coreografies d’Hèctor Puigdomènech i música de Xasqui Ten, es representarà cada dia en sis ocasions (tres al matí i tres a la tarda) tot i que en cada sessió els protagonistes i les històries seran diferents.

De Somriu al Nadal! se n’han fet, avui, dos passis introductoris, és a dir, per presentar els personatges i el nucli de la narració que seguiran, des de diferents perspectives, totes les històries. L’estrena ha reunit moltíssimes persones a la plaça Doctor Robert. Part d’aquestes han pogut veure l’espectacle dins de la plaça, en cadires (seguint les directrius de la Govern català en el marc de les mesures anticovid vigents actualment) però moltes d’altres s’han hagut de quedar als accesos, fet que ha obligat a tallar al trànsit l’eix central i a anular algunes parades de bus, com ja havia succeït abans de Nadal amb el Calendari d’Advent.

De fet, Somriu al Nadal! és la continuació d’aquell Calendari. Alguns dels personatges, com el propi Llaminer, són els protagonistes d’aquest espectacle, centrat en una estrella que cau del cel i arriba a Sabadell, on haurà d’aconseguir l’ajuda de tothom per tal de poder tornar i guiar els Reis fins a la ciutat.

David Medina —intèrpret, també, del Llaminer— és el director de la proposta, que protagonizen Berta Brasó (Estel), Sergi González (Soldadet), Núria Frutos (Ballarina), Marcel Castillejo (Cuiner), Maria del Valle i Bea Boronat (Fada) i les alumnes de l’Escola KMY Studio.

A partir de demà, 28 de desembre, es representarà cada matí (11.00, 11.45, i 12.30) i cada tarda (17.45, 18.30 i 19.15). El dissabte 1 de gener només hi haurà funcions a la tarda i el 4 de gener (18.30 i 19.15) es farà la cloenda, altre cop amb tots els personatges.

2 Comentaris

  1. Todo es genial y creo que además de mencionar a protagonistas que se ven creo que sería de justicia nombrar a los que hacen que las luces y el sonido estén presentes en el acontecimiento…un aplauso para los que no se ven ni se escuchan como son los técnicos de Sonido e iluminación además sería importante destacar que toda la gestión Técnica y varias más son producto de la empresa local ENEVENTS SBD empresa que dirige Albert Criado acompañado por un excelente equipo profesional. Felicitaciones y que se conozcan a los que no se ven pero que iluminan.
    Saludos / jorge

  2. Ha sigut genial cada dia. Un aplaudiment per tot l’equip que ha fet possible aquesta activitat teatral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...