Publicitat

Sabadell es bolca a rebre Ses Majestats

La Cavalcada de Reis torna al carrer amb una normalitat absoluta… excepte per les mascaretes
El Rei Negre, saludant als sabadellencs en el seu pas per la ciutat | (c) Juanma Peláez / Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Després del parèntesi de l’any passat, hi havia ganes de Cavalcada de Reis. Fins al punt que Sabadell ha rebut aquesta tarda Ses Majestat amb una normalitat pràcticament absoluta, és a dir, amb moltíssima gent al carrer i molta il·lusió de petits i grans. Malgrat les crides dels organitzadors a mantenir la distància de seguretat, la veritat és que això ha estat pràcticament impossible i la imatge que ha ofert el seguici ha estat la de sempre, amb l’excepció de l’ús pràcticament total de mascaretes tan per part dels espectadors com per part dels membres de la comitiva.

Els Reis Blanc, Ros i Negre han arribat a la plaça de la Nova Creu, al sud de la ciutat, a dos quarts de sis de la tarda a bord d’un autobús de la TUS. Allà els esperaven el Llaminer i els altres personatges de l’espectacle Somriu al Nadal, l’alcaldessa Marta Farrés i d’altres regidors de l’Ajuntament. Farrés els ha agraït la seva arribada, mentre que el Llaminer ha llegit una carta amb els desitjos dels nens i nenes de Sabadell i Melcior, Gaspar i Baltasar han pres la paraula per dir que estaven molt contents de tornar i, sobretot, agrair als petits i petites la seva constància a l’hora de seguir les recomanacions sanitàries per contenir la pandèmia de covid-19. En aquest sentit, també els han demanat “una mica més de paciència“.

A les sis de la tarda, molt puntual, ha arrancat la comitiva, que ha fet un trajecte de set quilòmetres seguint l’eix central de la ciutat per finalitzar, amb la mateixa puntualitat que a la sortida, tres hores mes tard al final de l’avinguda de Matadepera. L’afluència d’espectadors en tots els trams ha estat massiva, però com ja és tradicional, la part més concorreguda ha estat entre la Rambla i la plaça de les Dones del Tèxtil.

En aquest fil del Twitter del Petit Sabadell podeu veure com s’ha desenvolupat la Cavalcada:

La comitiva ha inclòs diverses novetats. Ha estat, per exemple, la primera vegada que s’ha pogut veure desfilant pels carrers La Màquina dels Desitjos, la nova carrossa de l’Ambaixador que fins ara només s’havia mostrat estàticament a la Fira Reial. També hi ha hagut dues noves carrosses: una per a les Fades de la Son, encarregades que els infants vagin a dormir ben aviat: i una per als personatges de Somriu al Nadal.

En total, la desfilada ha mobilitzat 500 persones de diferents entitats com grups de teatre o escoles de dansa, entre d’altres: Joventut de la Faràndula, Teatre El Ciervo, Associació Artística Encert, Associació de Veïns de la Creu de Barberà, Teatre Sant Vicenç, Club Patinatge Sabadell, Club Gimnàstic Catalunya, El Gimnàs, Bots Dansa, Estudi de dansa Mar Luque, Escola de dansa Mònica Escribà, KMY Studio, Bruixes del Nord, Forques de Can Deu, Diables de la Creu Alta, Sentinelles d’Arkëmis, Comerç Centre, Vespa Club Sabadell, Club Seat 600 Sabadell. També hi han sol·laborat els Bombers de la Generalitat de Catalunya i l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

En aquesta galeria podeu veure com ha anat la rebuda i la Cavalcada de Reis a Sabadell (Fotos (c) Juanma Peláez)

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...