Publicitat

La reserva prèvia per visitar l’Ambaixador a la Casa Duran s’activa el 9 de desembre

Sabadell Comerç Centre manté el sistema de l’any passat i caldrà demanar hora per poder portar la carta al representant de Ses Majestats
L’Ambaixador durant la seva estada a la Casa Duran l’any passat | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ambaixador Reial de Ses Majestats tornarà a Sabadell, com marca la tradició, el proper 26 de desembre i novament s’instal·larà a la Casa Duran, al Centre, per recollir les cartes que els nens i nenes de la ciutat volen fer arribar als Reis Blanc, Ros i Negre. L’any passat, degut a les restriccions a causa del covid-19, les visites a l’Ambaixador es van haver de fer mitjançant reserva prèvia, un sistema que es mantindrà aquest any tot i que no estrictament per motius sanitaris sinó per per raons pràctiques després dels bons resultats que va donar aquella primera experiència.

Sabadell Comerç Centre, l’entitat que organitza l’estada de l’Ambaixador a Sabadell, té previst posat en marxa la reserva prèvia d’entrades aquest proper dijous, 9 de desembre, a les 10.00 del matí a través de la web https://citambaixadoreial.sabadellcentre.com/. Les reserves es podran fer cada 10 minuts, amb diferents grups durant aquest temps, i en cada grup hi podrà haver com a màxim sis persones. Només es permetrà una reserva per grup.

L’Ambaixador Reial estarà a la Casa Duran des del dia de Sant Esteve a la tarda i fins el dia 4 de gener de 2022. Els dies laborables, les visites seran les tardes mentre que els dies festius, es podran fer en horari de matí i tarda. De moment, ni Sabadell Comerç Centre ni l’Ajuntament de Sabadell han anunciat els horaris concrets.

Poca informació

Tampoc s’han explicat públicament quantes reserves prèvies es posaran a disposició de les famílies de la ciutat. L’any passat, el sistema es va activar amb 2.000 cites que es van exhaurir ràpidament, motiu pel qual va caldre ampliar l’horari de l’activitat per encabir 1.000 cites prèvies més. També es van fer diverses crides a través de les xarxes socials demanant que els grups amb reserva assistissin degut a l’alt percentatge d’absentisme que es registra amb aquest procediment.

Un any més, l’Ambaixador arribarà acompanyat d’alguns ajudants que es desplaçaran a tres punts de la ciutat per tal de recollir-hi les cartes dels infants que no vulguin anar fins el Centre. Els Carters Reials s’instal·laran del 27 de desembre al 4 de gener al Centre Cívic de la Creu de Barberà, a laSala Miguel Hernández i, com a novetat, al Trenet del Parc Catalunya.

4 Comentaris

    1. Sí Marta. Hem consultat l’Ajuntament de Sabadell (organitzador dels Carters Reials) i en aquest cas no cal reserva prèvia, de moment.

    1. S’ha d’anar entrant a la pagina i estar atent per si surt alguna data en verd, que vol dir que hi ha algun dia i hora lliures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...