Publicitat

Pas endavant en la urbanització del Parc de les Aigües de Can Llong

L’Ajuntament aprova una nova fase d’urbanització, que inclou la instal·lació d’una àrea de jocs infantls i mobiliari urbà procedent, en part, de reciclatge
Projecte 3D del Parc de les Aigües | Ajuntament de Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Nou pas per urbanitzar el Parc de les Aigües de Sabadell. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat la fase 4 del projecte, en la qual s’hi inclou la instal·lació de mobiliari urbà i jocs infantils. La iniciativa té vocació de sostenibilitat, ja que els espais els construiran amb materials reciclats com ja es va fer amb la Plaça de Primer de Maig, el passat juliol.

Entre el mobiliari recuperat, hi haurà 48 bancs resultants de la transformació d’altres elements de mobiliari per reaprofitar el material. Pel que fa al nou, se subministraran 17 cadires, 17 bancs, 20 cadires movibles i 3 taules de pícnic amb bancs i cadires.

Els jocs infantils seran els més habituals. Hi haurà un rocòdrom, una rampa d’escalador i un pont de Tibet, un tobogan, una escala de corda i un gronxador. En una propera fase, es licitaran jocs d’aigua.

Més zones verdes de Sabadell

Quan estigui enllestit, el Parc de les Aigües serà un nou pulmó verd de 70.000 metres quadrats al barri de Can Llong, amb l’aigua i el verd com a protagonistes. A l’àmbit nord, hi haurà una nova passarel·la i mirador amb vistes 360 graus a Sabadell, la Mola, el puig de la Creu, el Montseny i Collserola. A l’àmbit sud, tindrà zona de jocs d’aigua, bar i serveis públics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...