Publicitat

NADAL A SABADELL

Passió pel Llaminer

El popular personatge del Nadal a Sabadell comença a obrir les finestres del Calendari d’Advent amb centenars d’espectadors… i companyia!
El Llaminer i el Soldadet del Trencanous estrenant la seva nova caseta-‘photocall’ | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El Llaminer, el personatge que s’ha convertit en la icona del Nadal a Sabadell, ha tornar avui a la ciutat per començar a obrir les finestres del Calendari d’Advent gegant instal·lat un any més a la façana posterior de l’Ajuntament. I ho ha fet amb una multitud d’espectadors —que han demostrat que ja el coneixen i que aixeca passions entre els més petits— i una sorpresa: ja no està sol al Calendari sinó que, alguns dies assenyalats, l’acompanyaran d’altres personatges. El primer dia li ha tocat al Soldadet del Trencanous, que ha aparegut inesperadament per saludar la concurrència.

Aquesta és una de les principals novetats del Calendari d’Advent d’aquest any tot juntament amb l’estrena d’un nou tema musical, La canço del Llaminer, i de la caseta d’aquest personatge on cada dia, després d’obrir la finestra corresponent a la jornada en qüestió, saludarà petits i grans i, naturalment, s’hi farà fotografies. Aquest primer dia, a més, també ha firmat alguns autògrafs. Aquest photocall obrirà cada dia fins les 19.30. Avui, abans de començar, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, li ha lliurat la clau de la caseta, plena de llaminadures i on, fins i tot, hi ha una petita llar de foc.

El Calendari d’Advent es podrà veure cada tarda (18.30) fins el 24 de desembre. Degut a la gran afluència que registra aquesta activitat, els busos urbans que passen per l’eix central es desviaran cada dia de les 18.15 a les 19.15 com a mínim. Durant aquest temps no hi haurà servei a la parada de la plaça del Doctor Robert.

Molts dels personatges que aniran apareixen al Calendari continuaran en actiu després de la nit de Nadal. A partir del 27 de desembre protagonitzaran Somriu el Nadal un petit espectacle del qual se’n faran dos passis cada dia. Aquest any, la proposta incorporarà noves situacions i més temes musicals. Cada dia se’n faran diferents escenes, de forma que, per veure-les totes, caldrà anar-hi més d’un cop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...