Publicitat

[FOTOS] Més de 3.200 participants a la Festa BBVA de la Tardor 2022

Els organitzadors consideren que el nombre d’assistents “és òptim” per a l’espai en el qual es desenvolupa aquesta activitat
L’artista Judit Comes esculpint una carbassa, diumenge passat al matí a la Masia de Can Deu | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La vuitena edició de la Festa BBVA de la Tardor 2022, que es va celebrar diumenge al matí a l’Espai Natura Sabadell, a la Masia de Can Deu, va reunir 3.232 persones, segons el recompte dels organitzadors pels quals aquesta “és una xifra òptima per a l’entorn en el que es desenvolupa la Festa”, una de les cites més multitudinàries del calendari familiar sabadellenc i vallesà. La celebració tornava aquest any a la completa normalitat —fins i tot sense els torns de dues hores que es van organitzar l’any passat per controlar les aglomeracions— i aquesta circumstància es va veure afavorida per un temps ideal, amb un matí lleugerament ennuvolat, molt tardoral, que va evitar les calorades.

Com és habitual, la Festa BBVA de la Tardor va proposar als participants activitats directament lligades amb les tradicions d’aquesta estació de l’any, entre les quals, un cop més, va destacar la Castanyera Conta-contes. Aquest personatge va fer diverses sessions de rondalles relacionades amb el seu ofici, que les famílies podien seguir tot gaudint d’una paperina de castanyes calentes. En total, es van cuinar 60 quilos de castanyes. També va renovar l’èxit l’artista Judit Comes, amb una nova escultura feta en una gran carbassa.

Igualment van tenir molta participació els tallers infantils, en els quals els més petits van poder decorar carbasses i moniatos, plantar una hortalissa per fer-la créixer a casa o fer una bomba de llavors, una pilota de fang farcida de llavors de plantes mediterrànies per sembrar-les a marges i talussos amb poca vegetació. Una de les novetats va ser el taller de sostenibilitat El repte circular, de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, mitjançant el qual els infants aprenen els grans reptes de la nostra societat: repensar el consum, reduir deixalles i reciclar-reutilitzar-regenerar els residus.

La Festa es va completar amb un espai gastronòmic en el qual cinc entitats van oferir un tast de platets de tardor casolans, un espai de jocs d’enginy i creativitat, un espectacle musical del grup Coloraines Band o les tradicionals visites als animals de la granja o al Museu de la Vida al Camp, les dues principals atraccions de la Masia de Can Deu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...