Publicitat

Obertes les inscripcions als Casals i a les Colònies de Viu l’Estiu organitzat per l’Ajuntament

Al portal web Viu l’Estiu podreu consultar tota la oferta d’activitats així com els seus preus i formalitzar les inscripcions
Nens i nenes en una activitat de natació | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Per segon any, l’Ajuntament de Sabadell posa en marxa el portal web Viu l’Estiu, on s’hi podran consultar el conjunt d’activitats de diferents àmbits adreçades a infants i adolescents. Així, s’hi oferten casals, campus esportius, colònies, propostes culturals amb tallers i patis oberts que acolliran a més de 4.000 sabadellencs i sabadellenques gràcies a escoles, associacions i entitats de la ciutat.

En la roda de premsa d’aquest matí, l’alcaldessa de Sabadell Marta Farrés ha destacat la importància de la democratització: “El projecte està enfocat a no deixar cap nen enrere amb una programació diversificada, accessible i econòmica”. En aquesta línia, també s’organitza el programa Fem Vacances adreçat a persones amb discapacitat amb 200 places disponibles i per a infants en situació de vulnerabilitat, existeixen places reservades a cada proposta.

Casals d’estiu

Totes les activitats proposades i les inscripcions es podran realitzar en línia a través d’aquest portal web Viu l’Estiu. D’oferta de Casals, se n’ofereixen 56 amb 3.793 places que ha constat d’una subvenció de 172.350 euros. Els campaments i les colònies estan organitzades per 6 entitats i podran abastir a 362 infants.

Les propostes culturals guanyen protagonisme incloen un gran ventall de disciplines artístiques. Entre les activitats destaquen les de circ dutes a terme a l’Estruch. És un programa viu i durant les pròximes setmanes s’aniran incorporant propostes al programa.

Els campus esportius acolliran un total de 1.669 infants, on s’hi inclou la natació, en 31 activitats. L’oferta estiuenca es completarà amb tallers i cursets de diferents temàtiques com ara robòtica, cuina o astronomia.

La temporada de piscines municipals s’inauguraran com sempre a mitjans de juny. Cal Marcet, Olímpia i Campoamor obriran les seves portes el 15 de juny i el 17, s’unirà la Bassa. La piscina de Ca n’Oriac encara no té data clara perquè segueixen les obres de reparació del col·lector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...