Publicitat

Un total de 6.700 persones han vist ‘Els Pastorets’ aquest Nadal a Sabadell

Uns 5.000 espectadors han vist el muntatge de la Joventut de la Faràndula mentre que el Teatre Sant Vicenç ha registrat una entrada de 1.700 persones
La funció de la Joventut de la Faràndula | (c) Dani Arboleda
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Més d’un segle després de la seva estrena, Els Pastorets continuen exercint un gran poder d’atracció. Ho demostren els 6.700 espectadors que ha aconseguit l’obra de Folch i Torras aquest Nadal en les dues produccions que se’n fan a Sabadell i que aquest cap de setmana van acabar les seves funcions. Malgrat les circumstàncies epidemiològiques (i en especial la reducció d’aforament sobrevinguda just després de l’estrena) i l’enorme oferta d’aquest any a la ciutat, 5.000 persones han passat pel Teatre La Faràndula per veure Els Pastorets de la Joventut de la Faràndula mentre que 1.700 han triat l’opció del Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta.

Les dues formacions fan una valoració molt positiva de la temporada del que és, en tots dos casos, el seu buc insígnia, malgrat que no ha estat fàcil. Per guanyar en seguretat han fet testos d’antígens als intèrprets abans de cada representació i en no poques ocasions ha calgut tirar de substituts degut a l’aparició de positius. També han treballat amb grups bombolla d’actors per poder assumir les diferents funcions.

En el cas de la Joventut de la Faràndula, que l’any passat va suspendre la temporada per la situació sanitària, l’espectacle ha suposat l’estrena d’una nova direcció general i artística a càrrec de Ruth Garcia amb el suport de la junta directiva. L’espectacle l’han protagonitzat Gorka Plans i Gerard Escudero com a Lluquet i Rovelló; Ferran Vidal i Miquel Roselló com a Satanàs i Pol Berch i Pol Moix com a Llucifer.

Al Teatre Sant Vicenç, que l’any passat va fer una versió d’Els Pastorets amb un elenc reduït, s’ha recuperat tot el repartiment, cosa que suposa mobilitzar pràcticament tots els socis de l’entitat. Els responsables de la formació valoren especialment l’estrena de quatre nous rabadans protagonistes (Oriol Sabaté i Álvaro Martínez com a Lluquet; i Miquel Ribes i Arnau Rodríguez com a Rovelló) i una nova direcció, encapçalada per Carles Campoy i Júlia Vilalta.

Un cop superades les tradicionals funcions nadalenques, les dues formacions encaren la segona part de la temporada. Els farandulers reposaran el seu espectacle El préssec gegant a La Faràndula del 5 al 13 de març, mentre que els creualtencs oferiran La festa, que va estrenar la nit de Nadal, del 5 al 20 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...