Publicitat

Música, teatre i contes, els protagonistes de la Festa Major infantil de Sabadell 2022

Des del Petit Sabadell, us proposem un itinerari diari de les activitats infantils de la FM
Xics’n’Roll | (c) Xics’n’Roll
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La Festa Major de Sabadell recupera aquest any la normalitat i arriba amb un programa amb més de 300 activitats, de les quals més de la meitat són per a públic familiar i infantil. Entre les propostes, destaquen la música, el teatre i els patis de contes a llocs clau com la Font de Can Rull i equipaments culturals com el Museu d’Història i d’Art, l’Estruch i el Casal Pere Quart. La FM de Sabadell serà del 2 al 5 de setembre.

Les propostes culturals són l’eix central de la programació familiar i infantil. La plaça de Frederic Mompou acollirà una mostra d’arts escèniques, amb propostes de teatre, dansa, titelles i poesia. La música tindrà un gran paper protagonista amb concerts familiars de Versions per Xics i Reggae per Xics.

Els Museus d’Història i d’Art acolliran els patis de contes de narradors professionals locals com Keke Shuga i la companyia Bufanúvols. La Cultura Popular trepitjarà ben fort la plaça Sant Roc amb nombroses activitats com el lluïment de Cercavila i la Diada Castellera.

La Festa Major també recupera les curses infantils, la Cursa Popular o la passejada en bicicletes i patins, entre d’altres. La programació esportiva també aposta per apropar a les famílies els esports com la Festa del Bàsquet, la d’Escalada o la tarda del Japó amb exhibicions i tallers d’Aikido.

Quines són les activitats infantils destacades de cada dia de Festa Major?

Des del Petit Sabadell, us proposem diversos itineraris a fer durant els dies de Festa Major. El divendres a la tarda començarà l’esperada Festa Major amb el Pregó a càrrec de la Joventut de la Faràndula qui va rebre la Creu de Sant Jordi per part del Govern de Catalunya (21.00, Plaça Sant Roc). Cap a l’Eix Macià, podreu celebrar l’inici de la celebració amb les Bruixes del Nord i el concert de Flashy Ice Cream, el grup de trap català de moda.

L’endemà, dissabte 3, la companyia Bufanúvols interpretarà el Guardià de la Nit a la plaça Frederic Mompou i els seguirà altres propostes de teatre (10.00). Si preferiu l’esport, els petits podran gaudir del futbol, beisbol, d’escalada a diferents espais de la ciutat. Si us agrada l’acció de sobretaula, acudiu al Pere Quart per gaudir de Jocs de Rol. A la Font de Can Rull, actuarà el veterà rondallaire Rah-mon Roma i Versions per a Xics. Per dinar, tots al Parc Catalunya per gaudir de la Fideuà Popular (cal ticket a recollir a les 12.00). A la tarda, transporteu-vos al Japó (17.00, pl. Dones del Tèxtil) o gaudiu del Concert Xincs’n’Roll (18.00, Font de Can Rull). A la nit, hi haurà espectacle de circ a l’Estruch (21.00) i concert de Miki Núñez (Eix Macià, 23.30).

El diumenge al matí, poseu-vos les bambes per a córrer a la Cursa Popular i Curses Infantils al Passeig de Sant Oleguer (9.00 a 13.00) o gaudiu d’un concert ben divertit de The Penguins amb Reggae per Xics (Font de Can Rull, 12.00). Per als més petits, podreu visitar l’Espai infantil ‘Petits Somnis’ on podran interactuar amb diversos materials. A la tarda, esteu convidats a aprendre el Ball de la Bola davant l’Ajuntament (19.00), a participar al circuit d’agilitat amb rocòdrom a la Font de Can Rull o a gaudir d’un passeig ben lluminós amb la cercavila infernal i Mercat de Foc.

El dilluns agafeu la bicicleta i el casc i uniu-vos a la Pedalada Popular i la seva Gimcana (11.00, Ronda de Ponent) o gaudir d’uns inflables a la piscina (Club Natació Can Llong, 11.00 a 14.00). A la tarda, participeu o aneu a mirar les proves de força del Saballut de Ferro, quin grup s’emportarà la victòria? (18.00, Av. Francesc Macià). A la nit, malauradament haureu de dir adéu a la Festa Major, però serà inoblidable amb el Seguici de Cloenda de Festa Major (Activitat itinerant, 21.00) i després, amb el Castell de Focs al parc Catalunya com s’ha fet tradicionalment.

Podeu consultar tota la programació infantil per dies i hores al web especial per Festa Major del Petit Sabadell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...