Publicitat

L’Espai Cultura recupera Sant Jordi amb una desena d’activitats familiars

Els jardinets acolliran les activitats de la diada, que inclouen actuacions teatrals i espectacles infantils
El gran i ferotge drac que us esperarà als jardinets a la tarda | (c) Espai Cultura
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

La propera Diada de Sant Jordi celebrarà la tornada a la normalitat després de dos anys de pandèmia i l’Espai Cultura s’ha preparat amb una desena d’activitats infantils el dissabte 23 a les 10:00 i fins les 21:00 als Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell de forma gratuïta.

Als Jardinets de la Fundació començarà la jornada amb ‘Llegendes de Bèsties i Valentes’, un espectacle de titelles i música amb dues llegendes diferents de mà de la companyia Cacauet Teatre (11:00 i 12:15). Després serà el torn del Jardí de les Endevinalles (11:00 a 13:30 i 17:00 a 20:00) on haureu de ser els millors investigadors i endevinar quins animals s’amaguen darrere dels dits. A la tarda, arribarà un drac molt ferotge i gran als Jardinets fins a les 20:30 i necessitaran la vostra ajuda. Més tard, hi haurà un altre espectacle de teatre ‘La princesa i el drac’ ens presentarà la princesa Espirulina i les seves aventures de la companyia Teatre Aula (18:00 i 19:00).

Així mateix, la Fundació 1859 Caixa Sabadel obrirà les seves portes als edificis modernistes durant dissabte al matí. Els visitants podran accedir tant a l’Espai Cultura, on podran veure les exposicions La ciència del joc, Mirades al Japó i 110 anys de l’edifici de l’Escola Industrial i gaudir de l’antiga seu de Caixa Sabadell, l’edifici modernista del carrer de Gràcia.

Completant les propostes per a Sant Jordi, no faltaran les parades de llibres i roses. Enguany, els llibreters ompliran els jardinets amb les darreres novetats literàries així com clàssics i altres propostes especialment adreçades al públic infantil i juvenil.

Podeu consultar totes les activitats per Sant Jordi a l’agenda del Petit Sabadell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...