Publicitat

L’Escola Estel rep alumnes i docents europeus en el marc del projecte Erasmus+

L’alumnat treballa temes com el canvi climàtic, l’addicció a les pantalles o la desigualtat de gènere.
Acte de benvinguda al grup europeu, amb el regidor d’Educació Manel Robles al capdavant. | © Ajuntament de Sabadell
Rubén Estévez
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Escola Estel de Sabadell ha coordinat aquest curs una experiència inclosa en el projecte europeu Erasmus+, juntament amb altres escoles europees de Grècia, Itàlia, Irlanda, Croàcia i Polònia. Al llarg d’aquesta setmana, l’escola està fent d’amfitriona a aquest grup europeu, format per 17 alumnes de 6è de primària, 1r i 2n ESO i 17 docents. Per la seva banda, el regidor d’Educació del consistori sabadellenc, Manel Robles, va presidir ahir l’acte de rebuda a l’expedició al Saló de Plens de l’Ajuntament.

En el marc del projecte europeu Erasmus+, l’alumnat ha treballat temàtiques com el canvi climàtic, els hàbits saludables, els refugiats, l’addicció a les pantalles o la desigualtat de gènere. A través d’activitats, duen a terme una posada en comú a cadascun dels viatges que fan, al mateix temps que cada país planteja com ha treballat cadascuna d’aquestes temàtiques.

Finalitzats els tres anys d’intercanvis, l’Escola Estel en fa una valoració positiva del projecte europeu, ja que a més d’enriquir-se culturalment entre alumnes i professors, asseguren que l’experiència els ha permès establir nous vincles d’amistat. Durant la seva estada a Sabadell, els alumnes de les diferents escoles visitants són acollits per famílies de la ciutat.

Comentari

  1. Una gran experiencia per al alumnes i les families.

    Bona iniciativa per part de l’escola Estel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...