Publicitat

Les piscines municipals i la Bassa obriran aquest estiu amb normalitat

Les piscines municipals obriran el dimecres 15 de juny mentre que La Bassa entrarà en funcionament el divendres 17
La Bassa de Sant Oleguer
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Els torns de matí i tarda, les reserves prèvies i la mascareta en espais oberts ja són història, també als equipaments municipals estiuencs per excel·lència. Les piscines municipals de Sabadell recuperaran aquesta temporada el seu horari habitual i obriran la setmana que ve i fins al setembre sense cap restricció. El dimecres 15 de juny, inauguraran la temporada les piscines d’Olímpia, Can Marcet i Campoamor i el divendres (17 de juny) ho farà la Bassa. La piscina de Ca n’Oriac segueix en manteniment i se’n preveu l’obertura a l’agost. “Torna, per fi, la normalitat. Recuperem les piscines tal i com eren tres anys enrere. Aquest estiu tornem a fer-ho fàcil”, sintetitzen l’alcaldessa Marta Farrés i la regidora d’Esports, Laura Reyes.

La normalitat també arriba al sistema habitual de preus, amb les entrades individuals segons l’edat i els dies. Es recuperen també els abonaments individuals de deu visites i els carnets individuals, familiars, de família nombrosa i monoparental (que s´havien eliminat amb les mesures covid). Els menors de 4 anys no pagaran entrada. Tot i que es reprendrà la venda presencial a les taquilles de les piscines i La Bassa en horari d’obertura al públic, continuarà el servei de venda anticipada via web.

D’altra banda, les visites d’esplais, casals i/o escoles en grups superiors a les vint persones s’hauran de concertar amb 15 dies d’antelació. Per fer la reserva s´haurà d´enviar un correu a bassaipiscines@ajsabadell.cat.

A banda de l’habitual posta a punt de totes les instal·lacions per iniciar la temporada de piscines d’estiu, una de les novetats d’aquest any serà l’ampliació de la zona de gespa de la piscina de Can Marcet gràcies a l’enderroc d’uns habitatges en desús que estaven dins de la parcel·la d´ús esportiu.

Línia d’autobús a La Bassa
Un dels serveis complementaris de la Bassa és la línia d’autobús urbà L15/F15, estrenada l’any 2018 per fer més accessible l’equipament amb transport urbà. Durant el període d’obertura de la Bassa, la línia d’autobús funcionarà de dilluns a diumenge amb una freqüència de 30 minuts tots els dies de la setmana, de 8 del matí a 8 vuit del vespre.

Cursos de natació i activitats físiques
Les piscines municipals inclouen una oferta d’activitats aquàtiques a l’estiu, ja sigui per aprendre a nedar, per fer perfeccionament o gimnàstica a l’aigua. Aquest estiu s’ofereixen un total de 298 places. Els cursets, que començaran el 27 de juny i duraran fins el 22 de juliol, es portaran a terme a les piscines municipals Olímpia, Cal Marcet i Campoamor. Els grups es divideixen per edats i també per nivells (iniciació, intermedi i avançat).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...