Publicitat

L’alumnat de 4t de Primària de l’Escola Pia s’uneix a ‘Parla’m de Pau’

És una campanya per conscienciar sobre el concepte de pau i quines actituds provoquen violència i quines fomenten la pau
Dibuix d’un alumne de 4t de Primària de l’Escola Pia | (c) Cedida Ajuntament de Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Els alumnes de quart de primària de l’Escola Pia de Sabadell ha participat a la campanya ‘Parla’m de Pau‘ engegada per la Comissió d’Educació per la Ciutadania Global. Aquest projecte pretén conscienciar i reflexionar amb els infants sobre el concepte de pau i sobre quines actituds provoquen violència i quines fomenten la pau.

El taller Parla’m de Pau ha consistit a treballar de manera dinàmica i participativa amb l’alumnat per descobrir què és la pau per cada nen i nena i quins són els seus desitjos de pau per a les seves famílies i per al món. També s’ha emfatitzat en quines accions es poden fer per a fomentar la Pau en un entorn més proper.

A partir d’aquest treball s’han produït diferents vídeos que es presenten a xarxes socials i a la web de l’Ajuntament de Sabadell durant aquests dies i també a finals de gener, en motiu del Dia Mundial per la Pau i la No Violència (31 de gener). El projecte ha comptat amb la col·laboració d’entitats de cooperació municipals i equip tècnic del Consistori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...