Publicitat

L’Ajuntament oferta 100 places gratuïtes més per a Infantil 2 a les Escoles Bressol de Sabadell

Les preinscripcions es tanquen el 20 de maig i es faran en línia
Nen jugant a una escola bressol | Cedida
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament està enllestint totes les qüestions sobre el curs 2022-2023 de les escoles bressol de Sabadell. En el Ple extraordinari del 18 de maig es debatrà l’aprovació del procés de contractació de la gestió de les 11 escoles bressol i centres d’educació infantil municipals. El pressupost és de 8,7 milions d’euros per un període que va des de l’1 de març del 2023 fins al 31 d’agost del 2024.

La durada inicial del contracte que es du a aprovació és des de l’1 de març del 2023 fins al 31 d’agost del 2024, ambdós inclosos. Té dos terminis parcials d’execució: el primer des de l’1 de març de 2023 fins al 31 de juliol de 2023 i el segon coincidint amb el calendari que per al curs escolar 2023-2024 aprovi l’Ajuntament de Sabadell, d’acord amb les competències que li són pròpies. Es preveu una pròrroga del contracte per dos anys més, des de l’1 de setembre de 2024 al 31 d’agost de 2026.

D’altra banda, el Consistori ha previst ofertar un centenar de places més per als curs Infantil 2 per als infants de 2 anys. Davant la gratuïtat d’aquest nivell educatiu i en previsió que les peticions s’incrementin, s’ofertaran aquestes 100 places distribuïdes en 5 grups a diferents centres. Així mateix, s’ampliarà la jornada de 10 grups d’aquest nivell, que fins ara era només de jornada de matí i passarà a ser de jornada completa.

Aquesta setmana s’ha obert el període de preinscripció a les 12 escoles bressol públiques de la ciutat per al curs 22/23 (11 municipals i una de la Generalitat), termini que finalitza el proper divendres 20 de maig. La novetat d’enguany és la gratuïtat per als infants que cursin el nivell Infantil 2 (2-3 anys) i les famílies només hauran de pagar les quotes de menjador i d’acollida.

La sol·licitud es farà online per mitjà d’un formulari web. Des de les escoles bressol, així com des del Servei d’Educació de l’Ajuntament, s’oferirà assessorament i suport a les famílies que tinguin alguna dificultat per fer aquest tràmit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...