Publicitat

L’Ajuntament de Sabadell i la Fundació ‘la Caixa’ renoven col·laboració per lluitar contra la pobresa infantil

La Fundació Main s’encarrega de la coordinació del projecte i compta amb la col·laboració de diferents entitats socials locals
Evitar la pobresa infantil és un dels eixos més importants d’aquest projecte | (c) Ajuntament de Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Sabadell i la Fundació ‘la Caixa’ continuaran coordinant esforços en el desenvolupament del Programa CaixaProinfància, adreçat a infants de fins a 18 anys en risc d’exclusió social. A Sabadell, la Fundació Main s’encarrega del projecte i treballa conjuntament amb altres entitats socials per identificar i analitzar situacions de vulnerabilitat i oferir serveis que millorin la qualitat de vida dels infants i les seves famílies.

Dins el programa, s’identifiquen situacions amb risc d’exclusió que requereixin una actuació integral per transformat la realitat de les famílies. A partir d’aquí, busquen, aglutinen recursos públics i privats i es posen a l’abast mecanismes de suport així com projectes socials innovadors.

A més de la Fundació ‘la Caixa’ i l’Ajuntament com a impulsors de l’acord i la Fundació Main com a coordinadora, també participen a la iniciativa l’Associació Juvenil Esquitx, l’Associació Esportiva Can Deu, l’Associació per la Salut Familiar i Comunitària Ventijol, Càritas Diocesana de Terrassa, Fundació IDEA, Fundación Secretariado Gitano, Escola Vedruna Immaculada i la Ludoteca Margarida Bedós.

Dins el conveni, l’Ajuntament deriva els infants i famílies susceptibles de ser-ne beneficiaris en base a una sèrie de requisits i també s’acorda, cada curs, la planificació de possibles nous serveis. CaixaProinfància busca trencar la línia de transmissió de la pobresa de pares a fills. Un dels objectius principals és garantir l’educació als menors i en el darrer curs, el percentatge de participants en el programa a nivell global que es van graduar al final de l’ESO es va equiparar amb la mitjana espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...