Publicitat

L’Ajuntament ha destinat prop de 2 milions d’euros en jocs infantils des de l’any 2019

Aquestes reformes s’enquadren al projecte ‘Fem Barri’ per assolir espais públics de qualitat
Parc infantil a Sabadell | (c) Ajuntament de Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La posta al dia dels jocs infantils del parcs de Sabadell ha sigut una prioritat pel Govern Local. Des de l’any 2019, el Consistori ha destinat més de 2.000 milions d’euros en reparar, actualitzar i posar nous jocs infantils als parc de la ciutat. Tots els projectes s’enquadren al Programa Fem Barri per assolir espais públics de qualitat.

Segons l’alcaldessa sabadellenca, Marta Farrés: “Era especialment important vetllar per les àrees destinades als més petits. Treballem per garantir que els infants tinguin a prop de casa zones on puguin jugar en les millors condicions possibles, independentment d’on visquin o de la situació econòmica de les famílies”.

Entre els projectes que s’estan duent a terme ara mateix, hi ha la transformació dels jocs infantils a les places d’Avets, Calvet d’Estrella, Sant Agustí i Ernest Lluch. També s’està treballant en la plaça d’Argub, on s’estan instal·lant jocs interactius basats en la realitat augmentada.

Està previst millorar els jocs a l’àrea de petits de la plaça del Primer de maig i reformar les àrees de les places de la Creu de Barberà, Cardener, Ròmul, Fidela Renom, Pompeu Fabra i Josep Masllovet. El projecte de jocs inclusius tindran lloc a la plaça Illes Medes, davant l’escola Francesc Bellapart, la qual se sumarà a les existents a plaça del Perú i al Parc del Taulí. El pla també inclou una nova àrea de jocs al carrer de Mauritània, que dona resposta a les demandes veïnals i de la comunitat educativa de l’Escola Pau Casals.

A més, també s’afegiran espais infantils en la reforma de places com la de la Llibertat, la Concòrdia o la del Treball, a Gràcia on se substituirà l’àrea de jocs per tres de noves adaptades a diferents edats. 

Comentari

  1. Visc a prop de la plaça benjamí Garcia i creec que el que tindrien de fer es prohibir jugar a la pilota als adolescents que no paren de donar cops amb la pilota als cotxes aparcats,
    Per altra banda sent un parc infantil te just davant del parc una terrassa que ocupa mig parc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...