Publicitat

L’Ajuntament engega l”Agost a les escoles bressol’ per facilitar la conciliació familiar

Les escoles bressol municipals de Can Llong i La Romànica estaran obertes tres hores cada matí del 2 al 26 d’agost
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Sabadell engega aquest estiu la prova pilot d’un programa titulat Agost a les escoles bressol i adreçat a infants de 2 i 3 anys per facilitar la conciliació de les famílies. Aquest nou servei és totalment gratuït i es durà a terme a les escoles bressol municipals de Can Llong i La Romànica, que obriran de les 9 del matí a les 12 del migdia.

L’objectiu del projecte és donar suport a les famílies perquè puguin mantenir les seves responsabilitats familiars i/o laborals durant el mes d’agost, sense cap cost afegit. Les escoles bressol escollides compten amb grans espais exteriors per a l’entreteniment i el descans dels infants.

L’activitat es durà a terme del 2 al 26 d’agost i es podrà fer la inscripció per setmanes. Les inscripcions estaran obertes fins el diumenge 17 de juliol mitjançant aquest formulari del web de l’Ajuntament. Si teniu qualsevol dubte, adreceu-vos a aquest correu. La selecció es farà per ordre de recepció.

Aquesta iniciativa, coordinada pels serveis d’Educació i Feminismes i Diversitat, s’emmarca en el Pla Corresponsables, una iniciativa del Ministeri d’Igualtat a través del Departament d’Igualtat i Feminismes, per a la igualtat efectiva de dones i homes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...